8. kerületi eladó lakás

Napjainkban egy Budapest 8. kerületi eladó lakás minden lakásvásárlásra készülő ember számára figyelemre méltó lehet, sőt sokan gondolkozás nélkül igent is mondanának a költözésre. Mindez a főváros új negyedének a Corvin Sétánynak köszönhető.
A klasszikus városrészben, a József városban épülő sétány Európa egyik legnagyobb városmegújítási programjaként valósul meg, és benne nem csak a főváros, hanem az egész ország egyik legkedveltebb és legkeresettebb ingatlanjává válik minden 8. kerületi eladó lakás.
Az építkezések megkezdése előtt a környék, szomorú képet mutatott, az elhanyagoltság, a romos épületek kiábrándítóan hatottak bárkire, aki Európa egyik legszebb fővárosaként ismerte Budapestet, így egy 8. kerületi eladó lakás sem volt igazán vonzó a leendő lakók számára.
A Corvin sétány megszületésével azonban Európa egyik legszebb városrésze kelt életre ahol a lakók, vendégeik vagy az egyszerű látogatók mind jól érezhetik magukat. A modern, technikailag a lehető legmagasabb színvonalon megépülő új épületek mellett, sok régi épület is megmarad és felújításra kerül. A lakóépületeken kívül egy 150 üzlettel rendelkező bevásárlóközpont, hangulatos éttermek, kávézók, multiplex mozi, a főváros legnagyobb sportcentruma, csúcskategóriás irodaházak, a forgalmat a sétány területéről elvonó és a parkolási problémákat orvosló mélygarázsok összessége teszi a sétányt közkedvelté, így egy 8. kerületi eladó lakás mindenki álmait képes valóra váltani..
A minden igényt kielégítő épületek mellett, a tervezéskor fontos szerepet kapott az is, hogy a belvárosi élet hátrányait a lehető legjobban kiküszöböljék. A Corvin sétányon a zsúfolt, növényektől mentes nagyvárosi kép sehol sem jelenik meg. Helyette tiszta, hangulatos zöld területekben gazdag környezet fogadja a sétányon közlekedőket, az egész területre jellemző csekély autósforgalommal, így az azzal járó zajoktól és kellemetlenségektől is mentesen. Ráadásul a sétány sok kulturális és szórakoztató rendezvény otthonául is szolgál, feledtetve a rohanó város hangulatát.
Egy 8. kerületi eladó lakás a Corvin Sétányon a közbiztonság szempontjából is az egyik legideálisabb választássá vált. Köszönhető ez a modern, a sétány teljes területét lefedő biztonsági kamera rendszernek, melyek felvételeit folyamatosan rendőrök figyelik a problémás esetek gyors lereagálásának érdekében, valamint maguk a lakóépületek 24 órás portaszolgálattal, illetve videó telefonos rendszerrel is ügyelnek a lakók nyugalmára.
A 8. kerület Budapest belvárosának egyik központi része, számos nevezetesség található itt, színházak, múzeumok, közoktatási intézmények. Ennek köszönhetően a zökkenőmentes közlekedés néha akadályokba ütközött, ám a Corvin sétány tervezésekor nagy figyelmet szenteltek ezeknek a problémáknak a megoldására.
A felújítások során jelentősen bővült és fejlődött a közlekedési infrastruktúra, aminek eredményeképpen a sétány területéről 20 percen belül elérhető a belváros központjának szinte bármely része, a nagyobb csomópontok vagy akár a külső kerületek. Legyen szó autós, vagy tömegközlekedésről a Corvin sétány egyszerűen megközelíthető illetve elhagyható. Metró és villamos megállókból is több található a negyedben.
Az egyetemisták, főiskolások szempontjából fontos szerepe lehet, hogy a sétányról a budapesti felsőoktatási intézmények egy része könnyűszerrel megközelíthető akár gyalog is. Így nekik abszolút ideális befektetés egy 8. kerületi eladó lakás a Corvin Sétányon. Természetesen más generáció képviselői és családosok is tökéletes otthonra lelhetnek a többszobás lakások egyikében, hiszen a tágas, igényesen kialakított belső kertekre néző lakások tökéletesen megfelelnek a nyugalmas családi élet kedvelőinek.