Eladó lakások Budán

A Cordia Zrt. kínálatában egyaránt megtalálhatók nívós eladó lakások Budán és Pesten, a belváros szívében.

Talán a legszebb új építésű, kulcsrakész eladó lakások Budán a Cordia Terrace Residence
impozáns épületében várják leendő lakóikat. Mivel ezek a lakások a budai oldalon épültek meg, elmondhatjuk, hogy a majdani lakók egyszerre élvezhetik a fővárosi élet minden előnyét és a természet közelségét. A lakások 2 épületben, 4 lépcsőházban (A, B, C, D) helyezkednek el, melyeket egy 1 szintes nagy teremgarázs köt össze. Tágas, napfényes terekkel rendelkeznek a kitűnő tájolásnak, és a különleges építészeti megoldásoknak köszönhetően. A zöldövezetben fekvő otthonok Budán természet közeli elhelyezkedésüknél fogva kedvezőek a sport szerelmeseinek, akik itt megtalálhatják a számukra megfelelő mozgásformát, de választhatják a közeli wellness központok kínálatát is. Buda szórakozási lehetőségeket is biztosít, a környéken található mozik mellett jó néhány színház, múzeum és művelődési ház is várják az érdeklődőket. A Cordia Terrace Residence-ben található eladó lakások Budán igazán kivételes életteret kínálnak majdani lakóiknak.

A Budai lakás azonban csak egy része a Cordia lakáskínálatának. A budai ingatlanok csak földrajzi elhelyezkedésükben ellentétesek a Cordia Thermal Zugló otthonaival, mert a nyugodt, pihentető élet ezekben az otthonokban is elérhető.

A Cordia pesti oldalon is kínál fantasztikus, modern lakásokat, mint a Cordia Thermal Zugló egészen különleges otthonai. Ezek megközelíthetőség szempontjából éppen olyan jók, mint a budai lakások. A zuglói otthonokhoz könnyű eljutni személygépkocsival, de tömegközlekedéssel (metró, villamos, troli, busz) is. A Cordia Thermal Zugló földszinti lakásaihoz kert, az emeleti lakhelyekhez pedig terasz tartozik, hasonlóan az eladó lakások Budán megismert otthonaihoz. A budai lakások azonban nem rendelkeznek olyan egyediséggel, mint a zuglói lakhelyek: Itt ugyanis igazi kuriózumként meg kell említeni, hogy minden lakásba bevezették a termálvizet, melynek forrása onnan ered, ahonnan a Széchenyi Fürdő is nyeri vizét. Bár a Cordia Terrace Residence impozáns épülete mindennel fel van szerelve, ezt a luxust csak a Cordia Thermal Zugló kínálja.

A csend és nyugalom azonban nem mindenki számára vonzó, mert sokan más előnyöket preferálnak.

Akik a belvárosi életstílust kedvelik, azoknak a Corvin Sétány lakásai az ideálisak.
Miért keltette fel figyelmét az eladó lakások Budán? A különleges építészeti megoldások, a kitűnő műszaki színvonal, a nívós kivitelezést várja tőlük? Mindez a Cordia rendkívül érdekes projektjére, a Corvin Sétány is jellemző. A Corvin Sétány elnyerte Európa legjobb városfejlesztési projektjének járó díjat. A Sétány egyedi elrendezésű és kialakítású lakásokat kínál, az egy szobástól az öt szobás luxuslakásig mindenki választhat saját igényei szerint. Ha itt, Budapest szívében vásárol otthont, minden szolgáltatást és szórakozási lehetőségek sokaságát érheti el 10 percnyi sétával. A Corvin Sétányon működik a Corvin Bevásárlóközpont 150 üzlettel és itt épült meg a városrész legnagyobb wellness központja is.
Bár az eladó lakások Budán minden igényt kielégítenek, a kozmopolita életmódot a Corvin Sétány lakásai teszik leginkább elérhetővé.