Eladó lakások Budapesten

Új építésű eladó lakások Budapesten ezrével találhatók, azonban ha európai színvonalú, modern lakást keres, mely a nagyváros minden előnyét és kényelmét helyben biztosítja akkor azt a Cordia Sétányon találja meg.

A Corvin Sétány Magyarország tekintetében egy páratlan komplexum, ahol a modern építészeti stílusú lakások közvetlen közelében igényes, zöld közterek és korszerű szolgáltatások sokasága biztosítja a kivételes életfeltételeket az itt lakóknak. (Percek alatt elérhető a Corvin Pláza 150 üzlete, a hangulatos kávézók, éttermek és üzletek.)

A nyüzsgést és pezsgő kozmopolita életet kedvelők számára kiváló lehetőség az otthonteremtésre a Corvin Sétány, ahol modern, különleges épületekben kerültek kialakításra a hangulatos otthonok.

Ezek az eladó lakások Budapesten, a belvárosban a sokrétű vásárlói igényeknek megfelelően változatos alapterülettel kerültek kialakításra. Az igényesen kivitelezett és gazdaságosan kihasználható otthonokban a rendelkezésre álló terek tágasak, praktikusak, jól bútorozhatók. A tágasság érzetét a kellemes, zöld terekre nyíló teraszok, az egyes lakásokhoz kapcsolódó kis kertek, tetőteraszok teszik teljessé.

A Cordia által kínált eladó lakások Budapesten valamennyi korosztály számára korszerű, színvonalas otthont kínálnak.

A pesti belváros óriási átalakuláson ment keresztül, amikor kialakították a Corvin Sétányt, az egész környék új arculatot kapott. Az európai színvonalú sétány modern, párját ritkító épületeknek biztosított helyet. Létrejött a Cordia City Garden, a Cordia Sun Resort és a Cordia Fontana Ház, és a Cordia Premier Ház. Az itt található épületekben elhelyezkedő lakások egyedi módon biztosítanak otthont a nyüzsgő főváros szerelmeseinek.

A Cordia City Garden társasházban eladó lakások Budapesten, a belvárosban szokatlanul nagyméretű, hét teniszpálya nagyságú belső kertjéről belső kerttel büszkélkedhetnek. Lakásai jó beosztásúak, világosak, részben a sétányra, részben a belső kertre néznek. A ház különlegessége, hogy  a kilencedik emeleti  lakások manapság ritkaságnak számító galériás megoldásúak. A Cordia City Garden a Corvin Sétány eddig épült legnagyobb lakóháza.

Az igényes lakások mellett ebben az épületben kapott helyet a Life 1 Corvin Wellness, ahol a számos fitnesz és wellness szolgáltatáson kívül 25 méteres feszített víztükrű úszómedence is igénybe vehető. 

A Corvin Sétány legújabb lakóépülete a Cordia Sun Resort nevét onnan kapta, hogy nagyrészt déli fekvésű minőségi lakásai egyedülállóan világosak, napfényesek. A ház a sétány központi részén kerül kialakításra és kiváló választás mindenki számára, aki kedveli a nyüzsgő életmódot, az elegáns tereket. Az épület ideális befektetési lehetőség elhelyezkedése, kialakítása különleges környezete miatt.

A Cordia Fontana Ház a Corvin Sétány legelegánsabb épülete, ami a közelben működő csodás szökőkútról kapta a nevét. Az itt kínált lakások abszolút központban épültek. Ezeket a lakásokat a valóban nagyvárosi életmódot folytatók tudják igazán értékelni, mert ennek az életstílusnak minden kiegészítője karnyújtásnyira található: pláza , szórakozóhelyek, mozi, színház, fittness terem, egyetemek. A társasházban eladó lakások Budapesten nem megszokott módon hangulatos belső kerttel rendelkeznek, ahol tompul a város zaja. A megnyerő mészkő borítású homlokzat és a loggiák sora különleges külsőt kölcsönöz a tágas lakásoknak.

A sétányról nyíló csendes mellékutcában a Cordia Premier Házban található lakhelyek a Corvin Sétány közvetlen közelében, mégis egy nyugodtabb környezetben biztosítanak otthont az ott élőknek. Ezek az eladó lakások Budapesten kisebb alapterületük és az ismert főiskolák és egyetemek közelsége miatt rendkívül kedveltek a pályakezdők, egyetemisták körében.

A Corvin Sétány bármelyik színvonalas épületében találja meg álmai lakását, kényelmes, modern, biztonságos otthona lesz.