default_feature_image

Örömmel számolunk ben róla, hogy augusztus végén Szunai Linda, a 2011-es Miss Universe Hungary győztese beköltözött a Cordia Thermal Zuglóban található nyereménylakásba, mely 1 évig lesz otthona Magyarország legszebb nőjének.

A D épület legfelső szinten kialakított, 50 négyzetméteres penthouse kényelmes, trendi otthona, modern toronylakosztálya lesz az ifjú szépségnek. A háló, nappali-konyha, fürdő és gardrobmegoldások kialakítását kifejezetten a Szépségkirálynőnek álmodta meg az építtető, a Cordia sajtát belsőépítész csapata.

A lakás modern, mégis elegáns forma és színvilágú: domináns az acélkék és az ezüst, melyek mind a tapétán, mind a kiegészítőkön (formatervezett lámpák, dísztárgyak, klíma) tettenérhetők. A teljsen gépesített, felszerelt konyhában készült fogásokat a fiatalosan berendezett ebédlőrészben fogyaszthatják majd a szerencsések, akik meghívást nyerhetnek a Királynő otthonába.

A fürdőszoba tejeskávé színű burkolata meleg, kellemes atmoszférájú hellyé teszi a helyiséget, ahol Linda a hét bármely napján élvezheti a Széchényi Fürdő vízbázisából származó termálvíz nyújtotta kényeztetést. Az előszobában pedig tágas, belső világítással ellátott gardrób őrzi majd ruhatárát.

A lakás több mint 100 négyzetméteres teraszáról majdnem 360 fokos panoráma nyílik a városra, a Budai Hegyekre. A hatalmas, zöld terasz, az ott elhelyezett divatos rattan ülőgarnitúrával ugyanúgy helyet kínál egy fárasztó nap utáni harmónikus borozgatásra, mint egy privát bulira a legjobb barátok társaságában.

Eddig megjelent a Királynő lakásáról:

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=925949
http://www.borsonline.hu/news.php?bekoltozott-az-uj-szerelmi-feszekbe-a-szepsegkiralyn-fotokkal&hid=45956
http://www.pink.hu/sztarok/igy-nez-ki-szunai-linda-szepsegkiralyno-alomotthona-2149392
http://www.kiskegyed.hu/sztarok/magyarsztarok/ebbe-a-lakasba-koltozott-be-a-szepsegkiralyno-kepek-110634.html

exit_intent_bg-scaled