latcopaliana_1920_340

LENGYELORSZÁG – A Futureal-csoporthoz tartozó Cordia Polska az idén eddig három ingatlan értékesítését kezdte meg, három építési telket vásárolt, illetve bejelentette, hogy az év során mintegy 350 lakást tervez eladni.

A Cordia az elmúlt néhány esztendőben Krakkóban és Varsóban vásárolt telkeket, e területek összesített nagysága meghaladja a 3,5 hektárt. A varsói telek a lengyel főváros Bemowo kerületében, a Kopalniana utcában található. A több mint 1,35 hektáros területen felépítendő kis lakásszámú épület nagyméretű otthonainak egy része belső kétszintes kialakítású, a felső szinten tetőablakokkal. A Lategrupa által tervezett projekt legfőképpen gyermekes családok számára lesz vonzó.

„2019-ig évente 1000 lakást szeretnénk piacra dobni, nyolc különböző projekt keretében” – árulta el Michał Melaniuk, a Cordia Polska vezérigazgatója.

„A legnagyobb városközpontokban keresünk építési telkeket, ezért górcső alá vettük Poznant, a Gdańsk, Gdynia és Sopot városából álló ún. TriCity régiót, Wrocławot és azokat a városokat, ahol már jelen vagyunk” – tette hozzá.

A Cordia jelenleg a Zielone Bemowo, a Cystersów Garden, valamint a Supernova lakóingatlan-projektekben értékesít otthonokat Krakkóban. A tervek szerint a Varsó Praga Południe kerületében található Rodziewiczówny utcai és a már említett Kopalniana utcai projektek esetében is hamarosan megkezdődik az értékesítés.

A cikk teljes terjedelemben az eurobuildcee.com oldalon olvasható, angol nyelven.

exit_intent_bg-scaled