default_feature_image

Szeretettel várjuk Önket az idén 15 alkalomal megrendezésre kerülő Budapesti Lakásvásáron, immár szokásosnak mondható standhelyünkön, közvetlenül a főbejárat mellett.

Látogassanak el hozzánk, ismerjék meg legújabb ajánlatainkat!

Hasznos tudnivalók:

Helyszín: A 15. Budapesti Lakásvásár helyszíne, a SYMA Sport- és Rendezvényközpont a kettes metróval (Stadionok állomás), a 75-ös és 77-es trolibuszokkal, az 1-es villamossal, a 99-es autóbusszal, illetve a távolsági buszpályaudvarról az Ifjúság útja, illetve a Dózsa Gy. út felől közelíthető meg.

Parkolás: Közvetlenül a rendezvénycsarnok mellett 800 gépkocsi számára van ingyenes parkolási lehetőség. A kiállítás teljes időtartama alatt szintén ingyenes a parkolás a Papp László Budapest Sportaréna fedett mélygarázsában, amelynek költségét a Lakásvásár Kft. állja. (Behajtás az Ifjúság útja felől.) Az automata által kiadott parkolójegyet a kiállítás információs pultjánál lehet lepecsételtetni, így válik térítésmentessé a parkolás.

Jegyek: A Lakásvásár kiállítás belépőjegyének ára 800 Ft

Gyerekkedvezmény: 18 év alattiaknak a belépés ingyenes!

Nyitva tartás: Péntek 14.00-18.00, szombat-vasárnap: 10.00-18.00

A korábbi évek hagyományait követve idén is megjelenik kupon a Metropol és az Expressz újságban és a www.lakasvasar.com oldalon a Lakásvásár előtti napokban. A kupon kivágásával/letöltésével lehetővé válik, hogy egy teljes árú belépőjeggyel ketten látogassanak el a Lakásvásárra.

exit_intent_bg-scaled