Új építésű eladó ingatlan

A madárhegyi új építésű eladó ingatlan különlegességét a terület egyedülálló természeti adottságai és a kimagasló minőségű építészeti kialakítás szinergiája adja.

Az eladó modern ingatlan a Madárhegyen, a Széchenyi hegy lábánál található. A hegy nemcsak gyönyörű kilátást biztosít, de a rajta keresztüláramló állandó légmozgásnak köszönhetően a Cordia Terrace Residence-nek is otthont adó területen mindig friss és tiszta a levegő. A zöld környezet, az infrastrukturális fejlesztés eredményeként létrejött járdák és sétautak lehetőséget nyújtanak arra, hogy az itt lakók élete részévé váljon a mozgás, a természettel harmonikus mindennapos kapcsolat.

Az új építésű eladó ingatlan kiváló elhelyezkedése ideális lakhelyet kínál azoknak, akik szeretnének megpihenni a mindennapok rohanásában, de nem szeretnék túl messze tudni magukat a belváros nyüzsgésétől. Az új épületek feletti úton több buszjárat közlekedik, melyekkel negyed óra alatt elérhető a Móricz Zsigmond körtér, vagy a Ferenciek tere. A közelben számos bevásárlási (budaörsi üzleti negyed, Eleven Center), sportolási és kikapcsolódási lehetőség kínálkozik az ideköltözők számára.

Az új építésű ingatlan épületei szemet gyönyörködtető homlokzatukkal azonnal rabul ejtik azokat, akik fogékonyak a különleges építészeti megoldásokra. A természetes anyagokkal borított teraszházak ideális lakhelyet kínálnak mindazok számára, akik szeretik a tágas, napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes terasz nélkül. Az épületeiben kis mennyiségű, magas építészeti minőségű lakás került kialakításra, így a társasházakban is megőrizhető az otthonok intimitása. Eladó ingatlanunkban elhelyezkedő otthonaink praktikusan átgondolt alaprajzúak, a széles ablakoknak köszönhetően szinte minden lakásban az átlagosnál jóval nagyobb a benapozott órák száma.

Az új építésű eladó ingatlan megtekinthető ott, ahol a Széchenyi-hegy a várossal találkozik. Pontosan a Széchenyi-hegy délnyugati lábánál fekvő lankás, zöld terület ad helyet a Cordia Terrace Residence kivételes otthonainak.

Hogy miért érdemes éppen a Cordiától vásárolni új építésű ingatlant?
Mert az általunk fejlesztett lakásoknál nem kell, hogy egyedül érezze magát! Nálunk minden lakásvásárláshoz szükséges szolgáltatást megtalál: hitelcentrum, belsőépítészeti tanácsadás, bebútorozás, bérbeadás. A lakáskeresők számára a fontos, és hosszútávra szóló döntésük meghozatala előtt már teljes egészében bejárhatják az épületet, és meggyőződhetnek róla, hogy milyen minőségben valósult meg az új építésű eladó ingatlan. Könnyebben és megalapozottabban tudnak dönteni a vásárlásról. Ráadásul, mivel a nyugalmukat esetleg zavaró új építési ütem már nem lesz, a lakókörnyezetet is végleges állapotában láthatják. Nívós tervek alapján, átlagon felüli kivitelezésében valósult meg a projekt. Állandó friss, tiszta levegő áramlik a Széchenyi-hegyről. Magával ragadó a zöld környezet, ahol öröm sétálni, sportolni és a gyerekek is nagyon jól érzik magukat. A nyugalom völgye, ahol mindig feltöltődhet a mindennapok kihívásaihoz. Az otthonokat kitűnő minőségű anyagok, vonzó design, letisztult, időtálló formavilág jellemzi, valamint kényelmes, tágas terek, optimális és rugalmas térkihasználás. Egyedi életterek kialakítására alkalmas, nagyvonalú teraszok jellemzik az eladó ingatlant. A lakások változatos elrendezésűek, alapterületük 28 m2-től 127 m2-ig terjed.

Amikor új építésű eladó ingatlan kerül előtérbe a Cordia Terrace Residence mellett meg kell említenünk még a Cordia Thermal Zugló különleges új lakásait, melyekben Budapesten egyedülálló módon elérhető a termálvíz. A lakástulajdonos itt otthonában bármikor átélheti a wellness fürdőzés élményét, élvezheti a gyógyvíz kellemes melegét és gyógyító, szépítő hatását.

A Corvin Sétány gyönyörű modern épületegyütteseiben pedig megtalálják álmaik otthonát azok, akik kedvelik a nyüzsgő belvárosi életmódot, az elegáns tereket és egy magas minőségű, értéktartó, harmonikus otthonra vágynak.

A Cordia a beköltözés után sem hagyja magára vásárlóit. Facility management szolgáltatásunk keretein belül intézzük a garanciális hibákra vonatkozó ügyeket, illetve a későbbi társasház kezeléshez kapcsolódó feladatokat.

Jöjjön, tekintse meg napfényes, új építésű eladó ingatlan választékunkat a Cordia Zrt. kínálatában és garantáljuk, hogy bele fog szeretni kiemelkedő életminőséget biztosító lakásainkba.