Új építésű lakások

Budapesten az új építésű lakások tekintetében sok, magas színvonalon megvalósult projekttel találkozhatunk. Azonban egyre kevesebb a jó elhelyezkedésű, a megközelíthetőség szempontjából is ideális otthon.

A legtöbb építőipari cég arra törekszik, hogy az általa létrehozott új építésű lakások valamiben egyedit tudjanak nyújtani lakóik számára. Szerte a fővárosban számos építészetileg is kiemelkedő ingatlannal találkozhatunk.

Olyan új épületekkel, melyek eddig nem látott építészeti megoldásokkal és praktikus és kényelmes megoldásokkal kápráztatják el leendő lakóikat. Ma már az új építésű lakások színvonalban és minőségben is messze meghaladják az elmúlt évtizedekben épültekét. Sosem látott luxus és kényelem összpontosul néhány ingatlanban, melyek új otthonoknak adnak helyet.

Legkiemelkedőbb példa erre a Corvin Sétány, ami Közép-Európa legnagyobb belváros megújítási programja keretében Budapest szívében, a Józsefvárosban valósult meg. A közel 22 hektáros területen a szinte lakhatatlanná vált bérházak nagy része bontásra került és helyüket új, magyar és nemzetközi építész irodák által tervezett házak és közterek vették át.

Az elmúlt 10 év alatt a főváros egyik legelhanyagoltabb negyede újult meg, mind építészeti, mind szolgáltatási környezet tekintetében. A Corvin Sétány egy új, modern, XXI. századi városrész. Az itt lévő új építésű lakások parkosított, gondosan megtervezett közterek között épültek meg, a belváros nyújtotta előnyök, a szolgáltatások magas színvonala és sűrűsége, és kitűnő infrastruktúra jellemzi.

A Corvin Sétány a körúton és az Üllői úton kialakított új gyalogosátkelőknek, valamint a körültekintő térburkolásnak köszönhetően akadálymentesített övezet. Az autósok legnagyobb örömére több új kanyarodósáv segíti elő a Sétányon elhelyezkedő lakások és a Sétány szinte teljes területe alatt található mélygarázsok biztonságos elérését.

A Corvin Sétány központi elhelyezkedése közlekedés szempontjából is ideális. A város számos fontos közlekedési csomópontja (Deák Ferenc tér, Nyugati Pályaudvar, Blaha Lujza tér, Váci utca stb.) akár 10 percen belül elérhető. A közelben halad el a 4-6-os villamos és az M3-as számú metróvonal.

A Corvin Sétány egy város a városban. Rövid sétával minden olyan szolgáltatás elérhető, amire a városi emberének szüksége van. A Corvin Pláza 150 üzlet és hangulatos kávézók, éttermek várják az itt lakókat. A sportot kedvelők igénybe vehetik Life 1 Corvin Wellnesst, a belváros legnagyobb fitnesz-wellness központját, mely modern uszodával is rendelkezik. A szórakozási igények kielégítésére Corvin Budapest Filmpalota – multiplex mozi termek, 3D mozi terem, kiállító termek szolgálnak továbbá a Corvin Sétányon helyet kapott a Dumaszínház is. Nem utolsó sorban munkahelyek sokaságát teremtik meg az itt működő vállalkozások.

Nagyszerű választás lehet diákoknak fiatal családoknak, minden korosztálynak, aki nagyra értékeli a belvárosi életstílust és minőségi lakókörnyezetet. A Corvin Sétányon ugyanakkor kellemes, élhető otthonra találhatnak a gyermekes családok is, a nagyméretű belső kertek, a zöld közterek olyan környezetet biztosítanak, mely a belvárosban teremti meg a zöldövezeti élet hangulatát.

Aki az új építésű lakások közül kíván vásárolni, vagy befektetési lehetőséget keres, a Cordiánál minden segítséget megtalál. A cég minden lakásvásárláshoz szükséges szolgáltatást biztosít: hitelcentrum, belsőépítészeti tanácsadás, bebútorozás, bérbeadás.

Cordia márkanév tükrözi a cég filozófiáját: Otthonteremtés szívvel, lélekkel. Ez a név egyben garanciát is jelent arra nézve, hogy a lakások a terveknek megfelelően készülnek el és az új építésű lakások az átgondolt tervezésnek és a gondosan kiválasztott alapanyagoknak köszönhetően kiváló minőségűek és könnyen berendezhetők lesznek.

A Cordia a beköltözés után, mint a társasház üzemeltetője rendelkezésre áll és szavatolja, a megfelelő ár-érték arányú közösköltség megállapítást, és azt, hogy az új építésű lakások környezetében mindig kifogástalan rend és tisztaság uralkodjon.