Zuglói eladó lakások

Otthon vagy befektetési lehetőség? A zuglói eladó lakások nem csak harmonikus otthonok, hanem kiváló befektetés a tudatos vásárlóknak, melyről nem érdemes lemaradni!

Talán ellentmondásosnak tűnik, de ha céltudatosan keresünk, találhatunk Budapesten olyan lakást, ami közel van a nagyváros forgatagához, mégis csendes kellemes, környezetben épült. A zuglói eladó lakások elhelyezkedése optimális a budapesti térképen, hiszen alig 10 percre fekszik a belvárostól, mégis nyugodt, csendes, családias hangulatú környezetben húzódnak meg. A lakások tulajdonosai jól fogják érezni magukat új otthonukban, hiszen a környező szomszédok nagy része igazi lokálpatrióta, komoly hangsúlyt fektetnek a kerület infrastruktúrájának rendben tartására, a közösségi életre. Szinte mindenfajta tömegközlekedési eszköz igénybe vehető pl. metró, HÉV, villamos, autóbusz, trolibusz. A gépkocsiforgalom is zavartalan.

A zuglói eladó lakások környezete ideális, a közelben számos bevásárlási lehetőség található – 10 percen belül elérhető az Örs Vezér tere, ahol bevásárlóközpont, IKEA, Posta és számos bankfiók, mozi, bowling és egyéb szórakozási lehetőség várják a zuglóiakat. Itt található az M2 metróvonal és több környékbeli busz, villamos és troli vonal végállomása is. A terület környékén található a leendő M4 metróvonal végállomása is a Bosnyák téren, ahol szintén számos üzlet és szolgáltató van. A repülőtér 20 percen belül elérhető a zuglói eladó lakások lakói számára.

A piacon egyre több ingatlant kínálnak eladásra, melyek közül nehéz a legideálisabbat megtalálni. A kerületben találhatunk békebeli hangulatú családi házat, saját kerttel körülzárt luxusingatlant, és olyan modern új építésű lakásokat is, melyeknek egyedülálló tulajdonsága, hogy a területén 1700 m mélyről feltörő 70°C-os gyógyvíz optimális hőfokra lehűtve bevezetésre került a lakások fürdőszobájába, így lakója akár saját fürdőkádjában ülve élvezheti a gyógyvíz jótékony és kényeztető hatását.

A Cordia által fejlesztett zuglói eladó lakások kínál különlegessége a Budapesten egyedülálló módon elérhető termálvíz. A wellness fürdőzés élményét itt bármikor átélheti, nem kell mást tennie, mint kinyitni a termálvizes csapot és élvezni a gyógyvíz kellemes melegét és gyógyító, szépítő hatását. A harmonikus színvilágú homlokzattal rendelkező teraszházak földszintjén saját kerttel rendelkező otthonokat kínálnak, a felsőbb szinteken lévő lakások szinte mindegyikéhez kellemes, élhető terasz tartozik. Zuglói eladó lakásaikban Ön élvezheti a kertes házak előnyeit azok hátrányai nélkül.

A modern építészeti stílusú lakások a XXI. század kozmopolita embere számára épültek széleskörű szolgáltatási környezettel, kiváló területi elhelyezkedéssel beköltözhető állapotban várják lakóikat. A területen található minőségi szolgáltatások, az új és modern közterek, valamint a könnyű megközelíthetőség és az egyetemek közelsége miatti optimális bérbe adhatóság mind fontos tényezők a lakás értéke és értékesíthetősége tekintetében. A zuglói eladó lakások egyetemistáknak is ideális választás lehet az oktatási intézmények közelsége és a jó közlekedési lehetőségek miatt.

Az új építésű zuglói lakásokra jellemző törekvés, hogy majdani lakói ne érezzék magukat négy fal közé beszorítva. Az eladó zuglói lakások kellemes és üdítő élményt nyújtanak a városban, mert a lakástulajdonosok és az ide látogatók zöld kerteket látnak, és tágas tereket, élhető, ember és környezetbarát életteret. A zuglói eladó lakást kereső családok számára vonzó szempont a magával ragadó zöld környezet, ahol öröm sétálni, sportolni és a gyerekeknek játszani. Ebben a városrészben, sok a hangulatos sétákra, vagy frissítő kocogásra csábító park. Napfény, friss levegő várja az itt élőket ahol feltöltődhetnek kipihenhetik magukat, egészségesen élhetnek.

Mindezeket egybevéve elmondható, hogy érdemes megfontolni a zuglói eladó lakás vásárlást Budapest egyik leghangulatosabb városnegyedében, csendes, kellemes környezetben, ahol a lakások nem csak harmonikus otthont, hanem kiváló befektetést is jelentenek a vevők számára.