Fiatalos lendület a IX. kerület szívében

Universo logo
universo_header_2022

Fiatalos lendület a IX. kerület szívében

Megújuló, folyamatosan fejlődő városrész

Az Universo a Balázs Béla, Lenhossék, Márton és Vendel utcák által határolt területen, a megújuló Millennium-negyedben épül. A nemzetközi díjnyertes Corvin-negyedhez hasonlóan ez a terület is teljesen átalakul, modern életteret és számos új szolgáltatást kínálva az új lakóknak. A városnegyed hagyományai, ikonikus épületei és az új ingatlanfejlesztések együtt különleges atmoszférát alkotnak majd, egyedülálló színfoltot képezve a főváros pesti oldalán.

A Semmelweis Egyetem épületeinek közvetlen közelében

Az Universo nevében is utal a SOTE közeli épületeire: a lakóparktól 200 méterre az egyetem vadonatúj, modern épületegyüttese, az Elméleti Orvostudományi Központ kapott helyet, a Ferenc téren pedig a hallgatók nyelvi oktatásának és a hazai orvosi szakma szaknyelvi képzésének otthont adó nyelvi központ található. A városnegyedben zajló aktív tudományos és egyetemi élet miatt a környék ideális választás az egyetemisták, kutatók és oktatók számára, akik így mindig közel lehetnek a legfontosabb eseményekhez.

A lakópark és környéke

boxes

Projektstátusz

Rövidesen befejeződik a már értékesített lakások birtokbaadása, és a társasházkezelő üzemeltetésében működik tovább a társasház.

bar-chart-3

Remek befektetési lehetőség

Az új városnegyed a családok mellett kiváló lakhatási lehetőséget nyújt a közeli irodanegyed dolgozóinak és a környéken működő egyetemek hallgatóinak egyaránt. Utóbbi egyben azt is jelenti, hogy az itt épülő lakások könnyen kiadhatók, vagyis azok számára is kiváló választást jelentenek, akik kiadásra, befektetési céllal vásárolnának ingatlant.

smile-plus

Szórakozás, bevásárlás és kikapcsolódás a közvetlen közelben

Számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség - többek között a Nemzeti Színház, a Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum valamint az ELTE Botanikus Kertje - sétatávolságra található az Universótól. Az itt lakók számára a bevásárlás sem okoz majd gondot, hiszen 15 perc sétára van a Lurdy Ház, a Corvin Plaza és a Corvin Sétány, ahol számos kávézó és étterem is várja a vendégeit. Az Universo lakóit ház közvetlen közelében szintén számos szolgáltatás várja majd: posta, éttermek, kávézók, szépségszalon, benzinkút, edzőterem, szolárium és pékség is található ott.

building

Modern lakások karnyújtásnyira a Duna-parttól

Az Universo praktikusan kialakított, emeleti erkélyes vagy földszinti kertkapcsolatos lakásai minőségi és kényelmes életteret jelentenek családoknak és egyedülállóknak egyaránt. Az elegáns, minimalista homlokzatú társasház felső szintjén exkluzív penthouse lakások várják majd az új lakókat. A lakások mindegyike okosotthon-kialakítást kap, valódi kényelmet biztosítva a mindennapokban. Sétatávolságra található a Duna-part, amely kiváló kikapcsolódási lehetőségeket kínál mind a családosoknak, mind a sportolni vágyóknak.

metro

Öt percre a 3-as metrótól

Az Universo elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik. Néhány perces gyaloglással elérhetők a 3-as metróvonal Klinikák és Nagyvárad tér metróállomásai, 10 perc sétára található a 4-6-os villamos Mester utcai megállója, míg a 24-es villamos Balázs Béla utcai megállója 200 méterre, a 2-es villamos Haller utcai megállója pedig csupán 300 méterre helyezkedik el. Az autósok számára biztonságos parkolási lehetőséget biztosít az épület alatt elhelyezkedő, kétszintes teremgarázs.

Lakástípusok

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Megtalálta, amire vágyik? További információra van szüksége?
Munkatársaink segítenek, írjon nekünk!

berloknek_header
Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled