default_feature_image

A Futureal teljes mértékben magára vállalta a krakkói Nowe Bochenka lakóház megépítését, mely 2014. harmadik negyedévében kerül átadásra.

Július 11-én újraindultak a krakkói Adama Bochenka utcában található lakóépület építési munkálatai. A Futureal Csoport teljes felelősséget vállalt a lakóházért, és azonnal folytatta a munkálatokat, hogy minimumra csökkentse az épület átadásának késedelmét. A Futureal Csoport leányvállalata a Cordia befektetőként, a Pedrano Csoport kivitelezőként jegyzi a projektet. Az átvétel óta minden jog a Cordiát illeti a projekttel kapcsolatban, amely felöleli az ellenőrzés, irányítás, eladás, illetve marketing tevékenységet, és így a projekt befejezését is.

A Nowe Bochenka ingatlan befektetés új életre kelt, amely előrejelzi a projekt sikerét. A lakóépület Krakkó népszerű Podgórze Duchackie kerületében található, számos rekreációs lehetőséggel és teljesen kiépített infrastruktúrával a közvetlen környezetében. Úgy tervezték, hogy tökéletes otthont kínáljon új életszínvonalon. A Nowe Bochenka lakóépület a Nowosadecka és a Wielicka utcák kereszteződésében található, a Drwinka folyó parkjának közvetlen közelségében. Különleges elhelyezkedése kiváló megközelíthetőséget biztosít oktatási és gyógyászati intézményekhez éppúgy, mint a városközponthoz, és jelentős zöld terület is található a közelben. A fejlesztés 388 db 25-85 m2 alapterületű lakásból áll.

Kapcsolódó hírek

exit_intent_bg-scaled