Otthonában a termál fürdő

Thermal Zugló 2 logo
thermálzugló2_header_2022

Otthonában a termál fürdő

Otthonában a termál fürdő

Elegáns lakópark Pest kedvenc zöldövezeti kerületében, Zuglóban. Élvezze a kiépített patakparti sétány, a tágas teraszok és a gondozott belső kert által biztosított zöldövezeti harmóniát néhány percre a belvárostól. Minden fürdőszobában termálvíz csappal.

thermal_zuglo_2_otthonaban_a_thermal_furdo
thermal_zuglo_2_pest_kedvenc_zoldovezete
thermal_zuglo_2_wellness_elmeny
thermal_zuglo_2_patakparti_setany
thermal_zuglo_2_otthon_zoldben
thermal_zuglo_2_kertvarosi_biztonsag

Pest kedvenc zöldövezete

Zugló Pest legkeresettebb kertvárosi kerülete, mely nem véletlen. Ez Budapest egy olyan ritka része, ahol egyszerre élvezhetőek a zöldövezeti és a nagyvárosi élet előnyei, hiszen kertvárosi hangulatú negyedei is elérhető távolságra vannak a belvárostól.

A lakópark és környéke

smile-plus

Wellness-élmény

A városi élettel járó stresszt itt még könnyebb kipihennie. A Thermal Zugló összes lakásának fürdőszobájába bevezetjük a lakópark területén lévő termálkútból származó – a Széchenyi Fürdőjével hasonló összetételű és minőségű - termálvizet. A szemközti oldalon lévő Paskál Fürdőben termálvizes medence, nyáron strand és télen is működő uszoda várja Önt.

heart-handshake

Patakparti sétány

A Rákos patak partján hangulatos, magas fákkal övezett, kiépített sétány található. Az erre vezető bicikliút és a futásra is alkalmas nyomvonalú sétány páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. A környék családiházas, ősfás környezete harmonikus kertvárosi hangulatot teremt.

building

Lakásban, zöldben

Egy kertvárosi otthon legfontosabb helyisége: a kert. A Thermal Zuglót csak a lakók számára használható gondozott, zöld kert veszi körbe. A földszinti lakásokhoz kertkapcsolat az emeletiekhez élhető méretű terasz tartozik, ahol élvezheti a kertvárosi friss levegőt és nyugalmat.

metro

Ideális infrastruktúra

A kertvárosban sem kell lemondania a városi élet kényelméről. A lakópark környékén élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, de nincs messze a változatos kínálatú Bosnyák téri piac sem. Az M2-es metróállomáshoz két közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat.

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat
Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled