Thermal Zugló 2

thermal_zuglo_2_header

Thermal Zugló 2

thermal_zuglo_2_otthonaban_a_thermal_furdo

Otthonában a termál fürdő

Elegáns lakópark Pest kedvenc zöldövezeti kerületében, Zuglóban. Élvezze a kiépített patakparti sétány, a tágas teraszok és a gondozott belső kert által biztosított zöldövezeti harmóniát néhány percre a belvárostól. Minden fürdőszobában termálvíz csappal.

thermal_zuglo_2_pest_kedvenc_zoldovezete

Pest kedvenc zöldövezete

Zugló Pest legkeresettebb kertvárosi kerülete, mely nem véletlen. Ez Budapest egy olyan ritka része, ahol egyszerre élvezhetőek a zöldövezeti és a nagyvárosi élet előnyei, hiszen kertvárosi hangulatú negyedei is elérhető távolságra vannak a belvárostól.

thermal_zuglo_2_wellness_elmeny

Wellness-élmény

A városi élettel járó stresszt itt még könnyebb kipihennie. A Thermal Zugló összes lakásának fürdőszobájába bevezetjük a lakópark területén lévő termálkútból származó – a Széchenyi Fürdőjével hasonló összetételű és minőségű – termálvizet. A szemközti oldalon lévő Paskál Fürdőben termálvizes medence, nyáron strand és télen is működő uszoda várja Önt.

thermal_zuglo_2_patakparti_setany

Patakparti sétány

A Rákos patak partján hangulatos, magas fákkal övezett, kiépített sétány található. Az erre vezető bicikliút és a futásra is alkalmas nyomvonalú sétány páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. A környék családiházas, ősfás környezete harmonikus kertvárosi hangulatot teremt.

thermal_zuglo_2_otthon_zoldben

Lakásban, zöldben

Egy kertvárosi otthon legfontosabb helyisége: a kert. A Thermal Zuglót csak a lakók számára használható gondozott, zöld kert veszi körbe. A földszinti lakásokhoz kertkapcsolat az emeletiekhez élhető méretű terasz tartozik, ahol élvezheti a kertvárosi friss levegőt és nyugalmat.

thermal_zuglo_2_idealis_infrastruktura

Ideális infrastruktúra

A kertvárosban sem kell lemondania a városi élet kényelméről. A lakópark környékén élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, de nincs messze a változatos kínálatú Bosnyák téri piac sem. Az M2-es metróállomáshoz két közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 9.00 – 17.00 óráig

Kattintson a képre a nagyításhoz!