crd_zold prog_kv_header_02_pknl_20211026

Vásároljon új lakást OTP NHP Zöld Otthon Lakáshitellel a Cordia kínálatából!

THM: 0,2 – 2,8 %

 

Akár egyedülállók, gyermektelenek számára is felvehető hitellel bővült az új otthon vásárlásához igénybe vehető kedvező lehetőségek köre: immár a piaci konstrukcióknál jóval alacsonyabb kamatozású Zöld Otthon Lakáshitel is elérhető.

Kinek szól a Zöld Otthon Lakáshitel?

A Zöld Otthon Lakáshitel fő jellemzői:

 • olyan új lakóingatlan építéséhez és vásárlásához lehet igénybe venni, amely magas energiahatékonyságú, legalább BB vagy annál jobb energetikai besorolású és primer energiaigénye nem haladja meg az évi 90 kWh/m2-t;
 • kedvező, a futamidő végéig fix 2,5%, kamattámogatásra való jogosultság esetén – maximum 15 millió forintig – a futamidő végéig fix 0% kamatozású.

Fontos, hogy a Zöld Otthon Lakáshitel kizárólag lakhatási célból vásárolt ingatlan esetén vehető igénybe, vagyis jelen konstrukció a befektetési céllal vásárolt lakásokat nem érinti.

Termék neve Kamat Felvehető kölcsönösszeg Választható futamidő Teljes hiteldíjmutató (THM)
OTP NHP Zöld Otthon Lakáshitel 2,5% 500.000 – 70.000.000 Ft 6 – 25 év 2,8%
OTP NHP Zöld Otthon Lakáshitel kamattámogatással* 0% 500.000 – 15.000.000 Ft 6 – 25 év 0,2%

* Ezt a hitelt Ön akkor igényelheti, ha 2 vagy több gyermek után igénybe veszi a Családok Otthonteremtési Kedvezményét (CSOK), valamint megfelel

 • az OTP NHP Zöld Otthon Lakáshitel feltételeinek és
 • az Otthonteremtési kamattámogatás feltételeinek (16/2016. (II.10.) Korm. rendelet).
cordia_lakashitel_lakopark

 

Milyen Cordia lakásokra igényelhetem a Zöld Otthon Lakáshitelt?

Kínálatunkban számtalan olyan új építésű otthon megtalálható Budapest legkedveltebb helyszínein, a Belvárostól kezdve a zöldövezeti lokációkon át egészen a Duna-partig, amelyek teljesítik az energiahatékonysági követelményeket.
Legyen szó a fiatalok első lakásaként ideális megoldásnak számító belvárosi stúdiókról vagy akár a gyermekes családok 3-4 szobás zöldövezeti lakásairól, nálunk biztosan megtalálja álmai energiatakarékos otthonát, amelyhez most még kedvezőbb feltételek mellett juthat hozzá.

Hogyan igényelhetem a OTP NHP Zöld Otthon Lakáshitelt?

Vásárolja meg új Cordia lakását OTP NHP Zöld Otthon Lakáshitellel! A piac két meghatározó szereplőjeként azért fogtunk össze, hogy Ön igazán jó döntést hozhasson: otthonáról a Cordia, a hitel kedvező feltételeiről pedig az OTP Bank gondoskodik.

Reprezentatív példák:

 • OTP NHP Zöld Otthon Lakáshitel 5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre, egy új ingatlan, egyösszegű folyósítás, szerződésszerű teljesítés esetén
  • Kamat mértéke: 2,5%-os fix éves kamat
  • 240 db törlesztőrészlet: 26.580 Ft/hó
  • visszafizetendő teljes összeg (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 6.486.150 Ft
  • a hitel teljes díjában foglalt díj és költség (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 106.950 Ft
  • THM: 2,8%
 • OTP NHP Zöld Otthon Lakáshitel kamattámogatással 5 millió Ft kölcsönösszeg 20 évre, egy új ingatlan, egyösszegű folyósítás, szerződésszerű teljesítés esetén
  • Kamat mértéke: 0%-os fix éves kamat
  • 240 db törlesztőrészlet: 20.833 Ft/hó
  • visszafizetendő teljes összeg (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 5.106.950 Ft
  • a hitel teljes díjában foglalt díj és költség (aktuális díjkedvezmények figyelembe vétele nélkül): 106.950 Ft
  • THM: 0,2%

2021. november 1-én hatályos kondíciók alapján.

zold hitel kormany

A hirdetésben szereplő többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A kamattámogatott hitel maximum összege 15 millió forint és az igénybevételének feltételei vannak. A THM érték 5 millió Ft kölcsönösszegre 20 éves futamidő (240 db törlesztőrészlet) mellett került meghatározásra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat.

Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt., az OTP Pénzügyi Pont Kft. és Cordia Agent Kft. jár el. Az OTP Jelzálogbank Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja.

A Lakáshitel aloldalt a Cordia Agent Kft. kezeli.

Zöld Hitel-képes ajánlataink