default_feature_image

A Cordia Magyarország Zrt., a Futureal Csoport tagja, 2008-ban is megőrizte vezető szerepét a budapesti újlakás értékesítés terén. Ez az eredmény azért is kimagasló, mert a vállalat immár harmadik éve vezeti az Ecorys Magyarország nemzetközi tanácsadó cég kutatási eredményeire alapozott budapesti újlakás-értékesítők listáját. Sikerünk kulcsa a teljes mértékben ügyfeleink igényeire szabott szolgáltatáscsomagunkban, épületeink kiváló minőségében és kreatív, egyedi építészeti megoldásaiban rejlik.

A Cordia Magyarország eredményei és tervei

A Cordia Magyarország Zrt. jelenleg 1045 db lakást épít, illetve terveink szerint idén újabb közel 700 lakás építését kezdjük meg a Corvin Sétány 2 új épületében. A lakások értékesítettségének aránya kiemelkedő, a jelenleg fejlesztés alatt álló otthonok 85,8 %-a elkelt. Az előértékesítettségi mutatók is kiválóak, egyes projektek esetében 100 %-ot is elérik.

2008-ban bevezetésre került a Cordia Hitelcentrum, mely teljes körű szolgáltatást nyújt a hitel igénybevételével vásárló ügyfeleknek, a megfelelő konstrukció kiválasztásától kezdve a folyósításig. Áprilistól működik a Cordia CRM csoportja, mely biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető legkörültekintőbb tájékoztatásban és kiszolgálásban részesüljenek a szerződéskötéstől a lakások átadásáig. Az épületek átadása után a szintén 2008-ban bevezetett Cordia Property Management és a Cordia Facility Management nyújt majd hasznos szolgáltatásokat a beköltöző, illetve a befektetési céllal vásárló ügyfeleinknek.

Corvin Sétány – Idén elkészül a teljes sétány projekt első fele

2009 az átadások éve lesz a Corvin Sétány és a Cordia történetében is. Idén több, mint 470 lakás kerül átadásra 3 épületben. Tavasszal a Corvin Sétány első lakóépületébe a Cordia Premier Házba, nyáron a Cordia Art Residence-be és a Cordia Fontana Házba költözhetnek be lakói. Az idén induló két újabb lakóépület, a Cordia Sun Resort, és a Cordia Park Residence pedig biztosítja a Corvin Sétány projekt lendületes fejlődését.

Januárban elérte a szerkezetkész állapotot a belváros legnagyobb kereskedelmi fejlesztése, a Corvin Atrium fedett sétáló és bevásárló utca, illetve a Corvin Sétány második iroda üteme a Corvin Towers, mely még 2009. negyedik negyedévében átadásra kerül.

A Corvin Sétány projekt első üteme 2009 végéig készül el, ekkor nyílik majd meg a Nagykörút és a Nagytemplom utca közötti szakasz.

Cordia Terrace Madárhegy

A Cordia Terrace Residence Buda egyik leggyorsabb ütemben fejlődő részén, a XI. kerületben épül. A projekt különlegességét a Budapesten ritkaságnak számító tiszta levegő, a háborítatlan zöld környezet és az épületek egyedi, letisztult építészeti stílusa adja.

Az első ütem kivitelezése 2007.őszén kezdődött, átadására 2009. I. félévében kerül sor.

Cordia Thermal Zugló

A Cordia Thermal Zugló építése 2008 májusában kezdődött. A projektet az emeli ki a környéken található többi fejlesztés közül, hogy a Cordia Thermál Zugló minden lakásának fürdőszobájába bevezetésre kerül a projekt területén 1735 m mélyről feltörő, fürdőkezelésre alkalmas hőmérsékletre hűtött termálvíz.

Az építkezés a terveknek megfelelően halad, az átadásra várhatóan 2009 negyedik negyedévében kerül sor.

exit_intent_bg-scaled