karrier_hero_1920x600

Karrier

Üdv a Cordiánál, karrierje új állomásán! Magyarország vezető lakásfejlesztőjeként stabil háttérrel, átlátható, versenyképes juttatási csomaggal, rugalmas megoldásokkal, kényelmes munkakörnyezettel várjuk jó hangulatú csapatunkba új kollégáinkat.

Élet a Cordiánál

stabilitas_1920_1134
Stabilitás mindenekelőtt

Erős, több lábon álló cégcsoport vagyunk, hosszútávú tervekkel, stabil jövőképpel. Fennállásunk óta sosem volt olyan projekt, amit ne fejeztünk volna be, a válságos időszakokban is helytállunk.

ismernek_es_elismerne_1920_1134
Ismernek és elismernek

Büszkék vagyunk rá, hogy látványos, nagy ívű és volumenű projektjeink miatt ismert és elismert név vagyunk a hazai és nemzetközi ingatlanpiacon.

megbizhatosag_1920_1134
Értékünk a megbízhatóság

Kollégáink munkáját versenyképes jövedelemmel, átlátható juttatási csomaggal honoráljuk.

rugalmasak_vagyunk_1920_1134
Rugalmasak vagyunk

Minden munkakör esetében a legoptimálisabb megoldásra törekszünk, ahol megoldható, támogatjuk a távoli munkavégzést és a hibrid megoldásokat. Fejlesztéseink főként a fővárosban találhatók, így helyszíni munkavégzés esetén sincs szükség hosszadalmas ingázásra.

csapatban-gondolkodunk_1920_1134
Csapatban gondolkodunk

Fontos számunkra, hogy csapatunk összetartó és vidám legyen. Az összekovácsolódást rendszeres, jó hangulatú csapatépítő tréningekkel segítjük, és munkaidőn kívül is gyakran szervezünk közös programokat.

hiszunk-a-fejlodesben_1920_1134
Hiszünk a fejlődésben

Munkatársaink számára folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget biztosítunk, így garantálva szakmai előmenetelüket és támogatva hosszútávú karriercéljaikat.

Állásajánlataink