cordia-szamokban-1920x892

Stabil hátterű, tapasztalt,
megbízható fejlesztő

cordia_fooldal_header_1920x1178

Tekintse meg Cordia videónkat!

A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal-csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb lakásfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyike (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mind a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink. Több mint 15 ingatlanfejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása a kívánt szakmai és műszaki tartalommal elkészüljön.

Központi értékesítési iroda

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Tekintse meg Központi Értékesítési Irodánk videóját!

A Cordia Értékesítési Iroda értékesítési csapatunk munkakörnyezeteként, bemutatóteremként, valamint prezentációs- és üzletkötési helyszínként is funkcionál.

Az iroda kialakításának vezérelve a játékosság, elegancia és funkcionalitás kreatív kombinációjában valósult meg. Tervezése során fő szempont volt, hogy vizuálisan elváló, akusztikailag pedig lecsendesített terek jöjjenek létre: ezek – a főbb feladatokat ellátva (showroom, irodarész, prezentációs helyiségek, tárgyalók) – modern, minőségi és persze kényelmes egységet alkotnak.

A tervezés során tudatosan ügyeltünk arra, hogy letisztult, meleg, otthonos környezetben fogadjuk ügyfeleinket. A projektek bemutatására a legmodernebb technológiát képviselő eszközöket használjuk: érintőképernyős monitorok, VR (virtuális valóság) szemüveg és teljes grafikus prezentációk segítségével ismerkedhet meg újépítésű lakásaink kínálatával. Látogasson el hozzánk!

Miért válasszon Cordia lakást?

tobb_mint_15_eves_ingatlanfejlesztoi_tapasztalat_cordia

Több mint 15 éves ingatlanfejlesztői tapasztalat

9700_elegedett_ugyfel_cordia

11 500 elégedett ügyfél

3600_eladott_lakas_cordia

4300 eladott lakás

nemzetkozi_epiteszeti_dijak_es_elismeresek_cordia

Nemzetközi építészeti díjak és elismerések

modern_minosegi_alapanyagok_cordia

Modern, minőségi alapanyagok

szemelyre_szabott_okosotthon_megoldasok_cordia

Személyre szabott okosotthon-megoldások

egyedi_szolgaltatasok_a_lakberendezestol_a_berbeadason_at_a_karbantartasig_cordia

Egyedi szolgáltatások a lakberendezéstől a bérbeadáson át a karbantartásig

ertekallo_befektetesi_lehetoseg_budapest_legnepszerubb_kerületeiben_cordia

Értékálló befektetési lehetőség Budapest legnépszerűbb kerületeiben