cordia-szamokban-1920x892

Stabil hátterű, tapasztalt,
megbízható fejlesztő

cordia_fooldal_header_1920x1178

Tekintse meg Cordia videónkat!

A Cordia a tőkeerős, magyarországi központú, mára nemzetközi szinten folyamatosan bővülő Futureal-csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb lakásfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyike. Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mind a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink. Több mint 15 év ingatlanfejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása a kívánt szakmai és műszaki tartalommal elkészüljön.

További információk:

Központi értékesítési iroda

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Tekintse meg Központi Értékesítési Irodánk videóját!

A Cordia Értékesítési Iroda értékesítési csapatunk munkakörnyezeteként, bemutatóteremként, valamint prezentációs- és üzletkötési helyszínként is funkcionál.

Az iroda kialakításának vezérelve a játékosság, elegancia és funkcionalitás kreatív kombinációjában valósult meg. Tervezése során fő szempont volt, hogy vizuálisan elváló, akusztikailag pedig lecsendesített terek jöjjenek létre: ezek – a főbb feladatokat ellátva (showroom, irodarész, prezentációs helyiségek, tárgyalók) – modern, minőségi és persze kényelmes egységet alkotnak.

A tervezés során tudatosan ügyeltünk arra, hogy letisztult, meleg, otthonos környezetben fogadjuk ügyfeleinket. A projektek bemutatására a legmodernebb technológiát képviselő eszközöket használjuk: érintőképernyős monitorok, VR (virtuális valóság) szemüveg és teljes grafikus prezentációk segítségével ismerkedhet meg újépítésű lakásaink kínálatával. Látogasson el hozzánk!

Miért válasszon Cordia lakást?

tobb_mint_15_eves_ingatlanfejlesztoi_tapasztalat_cordia

Több mint 20 éves ingatlanfejlesztői tapasztalat

9700_elegedett_ugyfel_cordia

17 300 elégedett ügyfél

3600_eladott_lakas_cordia

8500+ eladott lakás

nemzetkozi_epiteszeti_dijak_es_elismeresek_cordia

Nemzetközi építészeti díjak és elismerések

modern_minosegi_alapanyagok_cordia

Modern, minőségi alapanyagok

szemelyre_szabott_okosotthon_megoldasok_cordia

Személyre szabott okosotthon-megoldások

egyedi_szolgaltatasok_a_lakberendezestol_a_berbeadason_at_a_karbantartasig_cordia

Egyedi szolgáltatások a lakberendezéstől a bérbeadáson át a karbantartásig

ertekallo_befektetesi_lehetoseg_budapest_legnepszerubb_kerületeiben_cordia

Értékálló befektetési lehetőség Budapest legnépszerűbb kerületeiben

Kiemelt szakmai elismerések