befektetoknek_1

Egy otthon a
legjobb befektetés

Ingatlanbefektetési lehetőségek a Cordiától

Az elmúlt évek tapasztalata szerint az okosan megválasztott ingatlan értékálló és kiemelkedően jövedelmező befektetési lehetőség. Magyarország vezető ingatlanfejlesztőjeként segítünk Önnek a megfelelő lakás és konstrukció kiválasztásában, Poperty Management szolgáltatásunk révén pedig a befektetésként vásárolt lakás berendezésének összeállításában, berendezésében, a bérbeadásban, valamint az ingatlan menedzsmentjében is.

Elérhetőségek letöltése

befektetoknek_1

Ingatlanbefektetési lehetőségek a Cordiától

Az elmúlt évek tapasztalata szerint az okosan megválasztott ingatlan értékálló és kiemelkedően jövedelmező befektetési lehetőség. Magyarország vezető ingatlanfejlesztőjeként segítünk Önnek a megfelelő lakás és konstrukció kiválasztásában, Poperty Management szolgáltatásunk révén pedig a befektetésként vásárolt lakás berendezésének összeállításában, berendezésében, a bérbeadásban, valamint az ingatlan menedzsmentjében is.

Elérhetőségek letöltése

Én csak annyit mondok:
Jó befeketetés

Megbízható, magas hozamú befektetést keres? Az ingatlan biztonságos, kiegyensúlyozott, hosszútávú befektetési termék, mely nemcsak pénze gyarapítására alkalmas, de akár a későbbiekben gyermekei, unokái otthonául is szolgálhat. A Cordia lakások minőségi kialakításuknak, átgondolt koncepciójuknak köszönhetően értékállóak, gyorsan, kiemelkedő áron bérbeadhatók.

Gyarapítsa megtakarításait megbízható módon: ingatlanbefektetéssel!

cordia_why_to_invest_in_hungary

Én csak annyit mondok: Megbízható

Az ingatlanbefektetés az egyik legrégebbi befektetési forma, nem véletlenül. Biztonságos és kézzel fogható. Egy jó adottságokkal rendelkező lakás pedig könnyen likviddé is tehető. Ha lakásba fektetne, érdemes olyat választania, ami jó minőségű, könnyen megközelíthető és a környékén sok üzlet és szolgáltató található meg, ezért könnyen kiadható. Ha újépítésű ingatlant szeretne venni, vegye figyelembe, hogy fejlesztője nagy tapasztalattal, stabil pénzügyi háttérrel és erős kivitelezői kapcsolatokkal rendelkezzen.

A Cordia Magyarország vezető ingatlanfejlesztőjeként 15 éves tapasztalattal rendelkezik lakóparkok, lakóingatlanok építésében.

cordia_befektetes_biztonsag

Díjnyertes fejlesztéseink:

 • A Corvin Sétányon elhelyezkedő Park Residence első üteme 2016-ban elnyerte a neves CIJ ingatlanos szaklap szakértői által odaítélt „Az Év Ingatlanfejlesztése” díjat.
 • A Corvin Sétány – amely a vállalatcsoport eddigi legismertebb projektje – 2010-ben elnyerte Európa legjobb vegyes funkciós ingatlanprojektje címét az International Property Awards szakmai megmérettetésén, 2014-ben pedig az ingatlanfejlesztés Oscarjának is nevezett Urban Land Institute (ULI) Global Award for Excellence díjával is kitüntették.
 • 2017-ben a Kapás 21 nyerte el a legjobb budai ingatlanfejlesztés díját a 100 lakásosnál kisebb beruházások körében a Portfolio.hu szavazásán.
 • Zuglói lakóparkunkat, a Thermal Zuglót 2016 legjobb pesti lakásfejlesztésének választották a Portfolio.hu olvasói.
 • 2018-ban az Iroda.hu által meghirdetett, Az Év Irodája versenyen Park Residence második ütemét az év megvalósult ingatlanfejlesztésének választották.
 • 2018-ban a Marina Life nyerte el a legjobb pesti ingatlanfejlesztés díját a 100 lakásosnál nagyobb beruházások körében a Portfolio Lakás 2018 Konferencián.

Berendezés

1_pm

Szolgáltatásaink

Property Management csapatunk készségesen áll rendelkezésére, a lakása berendezésétől a konyhatervezésen át, az ideális bérlő megkereséséig.

A lenti linkre kattintva részletesen is megismerheti, tevékenységi körünket:

Property szolgáltatások brossúra letöltés

2_pm

Berendezés

A Corvin Sétányon többnyire külföldiek keresnek teljesen berendezett és megfelelően felszerelt lakásokat. Ehhez is megoldást nyújt a Property Management csapata, hiszen ingyenes lakberendezői szolgáltatást nyújt, térítés ellenében pedig vállalja a bútorok, elektromos berendezések és minden egyéb felszerelés kiválasztását, megvásárlását, beszerelését.

Lakberendezési katalógus letöltése

3_pm

Egyedi tervezésű beépített bútorok

A Property Management csapata a teljes lakberendezési szolgáltatáson felül egyedi tervezésű, beépített bútorok tervezésében és kivitelezésében is segítséget nyújt.

Beépített bútorkatalógus letöltése

Egyedi tervezésű és a lakás adottságait maximálisan kihasználó bútorok tervezése több lépcsős folyamat. A részletekért kattintson a lenti gombra:

Folyamatismertető letöltése

Park Residence 1 galériák

Park Residence 2 galériák

Corvin Átrium 1 galériák

Corvin Átrium 2 galériák

Rózsa 55 galériák

ingatlanbefektetes_berendezes

Cordia okosotthon

CORDIA OKOSOTTHON rendszert választva biztonságban tudhatja lakását, a számtalan kényelmi funkció segítségével pedig nyugalmat varázsolhat a hétköznapokba.

Okostelefonról, tabletről vagy laptopról akár távolról is lehetőség van:

 • a fűtés szabályozására
 • a világítás kapcsolására
 • az ajtó és egy nyílászáró ellenőrzésére
 • okosdugalj segítségével egy tetszőleges elektromos berendezés felügyeletére

Az okosotthon rendszer tetszés szerint tovább bővíthető, ezáltal még biztonságosabbá, kényelmesebbé és energiatakarékosabbá téve otthonát.

Okosotthon ismertető letöltése

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Bérbeadás

Egy Cordia lakás megvásárlásával Ön nem csak egy minőségi ingatlan tulajdonosa lesz, hanem egy remek befektetési lehetőség birtokosa is.

Lakáskiadással kapcsolatos szolgáltatásaink:

Hirdetés – internetes keresők (külön figyelmet fordítunk a fiatalok által látogatott oldalakra), online hirdetések és bannerek megjelentetése, piacvezető munkaadók és egyetemek direkt megkeresése

Bemutatás – az ingatlanok bemutatása az általunk berendezett lakások esetében már a bebútorozási folyamat alatt is folyamatos, ami tovább gyorsítja a bérbeadási folyamatot

ingatlanbefektetes_berbeadas

Ingatlanmenedzsment

Az ingatlanmenedzsment szolgáltatás keretén belül az alábbiakat vállaljuk:

 • ügyfeleink értesítése a lakást érintő technikai, pénzügyi és egyéb, tájékoztatást igénylő eseményekről elektronikus formában,
 • a bérleti szerződésben foglaltak betartásának nyomon követése, kiemelten a fizetési kötelezettség pontos teljesítésére, esetleges fizetési késedelem esetén pedig a bérlő szerződés szerinti szankcionálására,
 • teljeskörű leltár készítése a lakás átadásakor,
 • a mérőórák állásainak rögzítése, folyamatos követése,
 • legalább negyedévente egyszer személyesen ellátogatunk a lakásokba,
 • a közműszolgáltatók előtti képviselet ellátása, hivatalos iratok teljes körű ügyintézése, a bejövő levelek és hivatalos értesítések összegyűjtése és továbbítása a tulajdonos vagy a megbízott felé,
 • segítség a garanciális javítások érvényesíttetésében és lebonyolításában, a lakás esetleges karbantartási munkáinak megszervezése.
 • A Cordia Property Management által kezelt ingatlanok éves management díja 2020.11.01-től 12%.

Befektetői tanácsadás

ingatlanbefektetes_befektetoi_tanacsadas_felso

Leendő befektetőknek

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk dönteni, hogy az ingatlanvásárlásra szánt összeget a legjobban fektethesse be, illetve választ adunk az Ön kérdéseire:

 • Milyen méretű, felszereltségű lakást válasszon, melyik projektünkben?
 • Milyen bevételre tehet szert egy Cordia lakás bérbeadásával?
ingatlanbefektetes_befektetoi_tanacsadas_also

Meglévő befektetőknek

Tanácsainkkal szívesen segítünk Önnek Cordia lakása hasznosításában és választ adunk az alábbi kérdésekre:

 • Ha rendelkezik lakással a Corvin Sétányon, de nem tudja, mennyit érhet most az ingatlan?
 • Ha szeretné eladni lakását, de nem tudja, kihez forduljon
 • Bérlő van a lakásában – ez előny vagy hátrány az eladásnál
 • Bérbe adott lakását szeretné jobb kondíciókkal kiadni?

Corvin ingatlan

A Cordia kizárólagos használt lakás értékesítő partnere!

A közelmúltban megalakult Corvin Ingatlan azzal a céllal jött létre, hogy a Cordia által fejlesztett lakóingatlan beruházások másodlagos piacát a legmagasabb szakértelemmel szolgálja ki.

corvin_ingatlan_7

Mit kínál a Corvin Ingatlan?

corvin_ingatlan_2
 • A Cordia által fejlesztett használt lakások értékesítését, akár lakást keres, vagy Cordia lakását szeretné értékesíteni
 • Alacsony jutalék szintet: 2%+Áfa közvetítői jutalék minden kizárólagos megbízás esetén
 • Ingyenes hitelügyintézést
 • Szakértelmet, a Cordia ingatlanok maximális ismeretét

További információkért látogasson el a Corvin Ingatlan weblapjára:

Megnézem

corvin_ingatlan_6

Amennyiben Cordia lakását értékesíteni szeretné, vagy használt Cordia lakás vásárlását tervezi, keresse bizalommal Kassay Rita ingatlanszakértőt az alábbi elérhetőségeken:

Kassay Rita

Corvin Ingatlan Ingatlanszakértő

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőség
kapcsolat_felvetel
exit_intent_bg-scaled