default_feature_image

Magyarország legnagyobb lakóingatlan fejlesztője, a Cordia ünnepélyes kereteket között átadta lengyelországi első lakóingatlan projektjét Krakkóban, mellyel sikeresen debütált a lengyel lakáspiacon.

A Nowe Bochenka lakópark jelentős beruházásnak számít a krakkói piacon. A Podgórze Duchackie kerületben található, vonzó zöldterületek és a Drwinka folyó völgye közelében átadott lakópark 388 db 25-85 négyzetméteres lakásból áll. A kitűnő elhelyezkedés biztosítja a városközpont és Krakkó más kerületeinek jó elérhetőségét. A környék bővelkedik az oktatási, egészségügyi, kulturális, szabadidős és kereskedelmi létesítményekben. A Nowe Bochenka lakópark tervezése során fontos szempont volt a kiváló minőségi követelményeken túl az épületfenntartási költségek optimalizálása, és a lakók kényelmének biztosítása.

A Cordia célja, hogy a lakóingatlan fejlesztéseknél olyan sztenderdeket állítson fel, amelyek védjegyei lesznek a kiváló, minőségi építkezéseknek: mint pl. a vonzó építészeti megoldások alkalmazása, a lakások és a közösségi terek színvonalas díszítése (kőszegélyek a bejáratok lépcsőin, modern lakásberendezések élvonalbeli gyártóktól stb.), vagy a modern és biztonságos játszótér.

„Nagyon örülünk, hogy átadhatjuk legelső lengyelországi beruházásunkat. Nagyon fontos számunkra ez a projekt, nemcsak azért, mert ez a belépőnk a lengyel lakáspiacra, de azért is, mert különleges figyelmet és erőfeszítést igényelt, amióta 2013 májusában átvettük az akkor menet közben csődbe ment egyik legnagyobb lakóingatlan fejlesztő partnerünktől, a Ganttól. Több mint 10 éves fennállásunk alatt mindig betartottuk ígéreteinket, valamennyi beruházásunkat befejeztük és átadtuk az épületeket lakóinak. Így történt ez a Nowe Bochenka esetében is, dacára annak, hogy akkori együttműködő partnerünk kiesésével egyedüli fejlesztőként kellett befejezni az épületet egy számunkra teljesen új piacon. Ezzel a beruházással – hála a sok résztvevő, köztük fővállalkozónk, a Pedrano kemény munkájának és együttműködésének – bizonyítottuk, hogy a hitelesség és a megbízhatóság a legfontosabb értékeink közé tartozik” – mondta Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

A Cordia további fejlesztéseket is tervez a lengyel lakáspiacon, így elindítja Krakkó kiemelt övezetében, Grzegórzki kerületében fekvő Cordia Cystersów Garden projektjét . A beruházás 323 db 22 – 120 négyzetméteres lakás felépítését irányozza elő. Az építési munkálatok a tervek szerint még idén megkezdődnek és várhatóan 2016 végén fejeződnek majd be.

„Az a tény, hogy lakóingatlan fejlesztőnket, a Cordiát bevezetjük Lengyelországban is, bizonyítja, hogy megítélésünk szerint ez a piac jó kilátásokkal rendelkezik, éppen ezért az ehhez kapcsolódó tevékenységünket bővíteni szándékozunk. Jelenleg Krakkóra összpontosítunk, ahol reményeink szerint 1000 lakás fölé növeljük portfóliónkat. Hosszú távon szeretnénk jelentős szereplővé válni ezen a piacon. További beruházásokat tervezünk még Wrocławban és Varsóban is, hiszen az Lengyelország legnagyobb piaca” – hangsúlyozta Földi Tibor a Cordia vezérigazgatója.

Kapcsolódó hírek

exit_intent_bg-scaled