default_feature_image

Vajon tényleg olyan nehéz bejutni a Vatikáni levéltárba? Vajon a pápa összes testőre németül beszél? Vajon bezárható egyetlen pici hengerbe a teremtés titka? Vajon Tom Hanks semmit sem öregedett az elmúlt 3 évben?

Ezekre, és még sok más, a vallás és a misztikum határán táncoló, érdekes kérdésre kaphattak választ a május 19-i Cordia Filmklub vendégei, az Angyalok és Démonok című film vetítésén. Ez az izgalmas amerikai mozifilm a nagy port kavart Da Vinci kód című Dan Brown regényből készült film folytatása, bár tartalmát tekintve igazából előzménye. Ami az izgalmakat, a látványt és a fordulatosságot illeti az Angyalok és démonok nem marad el elődjétől, izgalmas film, melyet egyszer mindenképpen érdemes megnézni azoknak, akik szeretik ezt a műfajt.

Az igen forró májusi estén, a Corvin Budapest Filmpalotában megrendezett vetítésen rekord mennyiségű ügyfelünk vett részt, akiket az sem tántorított vissza, hogy a vetítőteremben is az átlagosnál melegebb volt. A visszajelzések alapján, az elfogyasztott frissítők, a meleg enyhítésére szolgáló legyezők és az izgalmakkal teli műsor, feledtették, hogy a moziban is beköszöntött a nyár! Ezúton is köszönjük ügyfeleinknek, hogy eljöttek, és ígérjük, hamarosan újra találkozunk a Cordia Filmklubban!

exit_intent_bg-scaled