default_feature_image

A baljós 13-as szám ellenére is sikeresen zárult a 2008-as őszi lakásvásár. Több mint 10 ezren látogattak ki a SYMA legnagyobb csarnokába, hogy megtekintsék a 190 kiállító termékajánlatát, melyben idén is természetesen az újépítésű lakások súlya volt a legnagyobb. A lakást kínálók mellett fellelhetőek voltak még a legnagyobb hitelintézetek és a független pénzügyi tanácsadók, sőt, még az APEH is bérelt egy standot a kiállításon.

A tapasztalatok szerint a látogatók nagy része potenciális vásárlóként érkezett a kiállításra, és a kereslet alakulása azt mutatja, Magyarországon még nem érezhető jelentősen az ingatlanpiaci válság. Kisebb visszaesés egyedül a magasabb négyzetméterárú belvárosi luxuslakások iránti érdeklődők körében volt tapasztalható. A legnagyobb érdeklődés a másfél és kétszobás, 50-65 négyzetméter közötti, jó közlekedési adottságú, zöldövezeti lakások iránt volt.

A kiállításra érkezőket rögtön a Cordia standja fogadta, ahol az elmúlt évek sikereit felülmúló számú látogató érdeklődött a Corvin Sétányon, illetve a XI. és XIV. kerületben épülő lakások iránt. Rekord mennyiségű regisztráció érkezett a kiállításon bevezetésre került Cordia Terrace Residence és Cordia Thermal Zugló második ütemének lakásaira, melyekre október elsejétől már on-line regisztrációra is van lehetőség.

exit_intent_bg-scaled