default_feature_image

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj után a Corvin Sétány elnyerte a nemzetközi Ingatlanszövetség, a FIABCI Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatának (Prix d’Excellence) első díját is a speciális projektek kategóriában.

A Corvin Sétány számos díjat kapott már az elmúlt esztendőben, elnyerte Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje címét az International Property Awards szakmai megmérettetésén, valamint a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjat, és a Corvin Bevásárlóközpont lett a legjobb retail fejlesztés a CIJ Awards hazai díjkiosztóján is.

A hazai és a nemzetközi megmérettetéseken való sikeres szereplés megerősíti a Futureal azon szándékát, hogy komplex, kiemelkedő minőségű fejlesztésekkel, kreatív szemlélettel és stratégiával lehet alkotni és fejlődni még ebben a gazdasági környezetben is. A Futureal egy néhány fős cégből mára több mint 120 főt foglalkoztató, három országban működő tőkeerős fejlesztővé vált. Az eltelt években több mint 500 millió eurónyi projektet fejezett be, az előkészítés alatt lévő és tervezett beruházásainak értéke megközelíti az egymilliárd eurót.

Partnerség, mint új stratégia

A cégcsoport fejlődésének újabb állomását tükrözi az a stratégiai célkitűzés, amelynek szellemében a Futureal az egyik legjobb befektető és fejlesztő partnerré szeretne válni a közép-európai régióban, amely a pénzügyi befektetésen túl komoly hozzáadott értékkel és szakmaisággal is hozzájárul a közös sikerhez. Úgy a nemzetközi, mint a hazai privát és az önkormányzati partnerségben komoly gyakorlata van a cégcsoportnak, mely együttműködések minden esetben kiállták az idő és a gazdasági válság próbáját is.

A FIABCI Prix d’Excelence díjjal kpacsolatos további információért kérjük, látogassa meg:
http://www.fiabciprix.com/about/about-fiabci.html

exit_intent_bg-scaled