default_feature_image

Újabb szolgáltatás vált elérhetővé a Corvin Sétányon, megnyílt Life1 Corvin Wellness. A belváros legnagyobb és egyik legjobban felszerelt, különleges belsőépítészeti kialakítású fitness-wellness központja a Cordia City Garden nevű épületünkben található. A sportközpont megnyitásával közel teljessé vált a Corvin Sétány ’minden egy helyen’ koncepciója, melynek szellemisége szerint az itt élők minden napi szükségletükhöz kapcsolódó szolgáltatást egy helyen, akár 5 percen belül elérhetnek.

A modern kialakítású sport és egészség komplexumban 3 aerobik terem kapott helyet, melyek közül az egyik kifejezetten spinning órák számára van fenntartva. A fitness edzések órarendjét az aktuális trendeknek megfelelően alakították ki, a klasszikus alakformáló és kondi órák mellett, a Zumba, a Hot Iron és a Power Jóga edzések is bekerültek a választható edzésprogramok közé.

A teremben a legjelentősebb nemzetközi gyártók kondi- és a cardiogépei két külön szinten találhatóak. Mindig több személyi edző ügyel az esetleges sérülések elkerülésére, illetve válaszolnak a vendégek felmerülő kérdéseire.

A wellness részlegen 3 szauna (ebből 1 infra), egy gőzkabin, valamint 3 sávos úszómedence és változatos masszázsprogramok várják a látogatókat. Az uszodában a tervek szerint februártól aquafitness edzések is indulnak.

Az aktuális órarendről, jegyárakról és további részletekről a www.life1wellness.hu weboldalon olvashat!

exit_intent_bg-scaled