rs2814_bi_20161104_0016-scr

Ismét rangos elismerést kapott a Cordia. A Futureal-csoport  lakóingatlan-fejlesztési divíziójának beruházásai közül ezúttal a többszörös díjnyertes Corvin Sétány egyik utolsó lakóépülete, a Park Residence érdemelte ki a neves CIJ ingatlanos szaklap szakértői által odaítélt díjat.

A nemzetközi szakértői zsűri nagyra értékelte, hogy a Park Residence amellett, hogy egyedi építészeti megoldásokat alkalmaz, nevéhez hűen lényegében egy hangulatos, zöld liget a belváros szívében. A nagyméretű, különleges kialakítású, parkosított belső kert, a színes padok, a növénykazetták és a bejáratnál elhelyezett élő növényekből telepített zöld fal meghitt kertvárosi hangulatot idéznek. A hatályos előírásoknál lényegesen jobb energiahatékonysági mutatókkal rendelkező épület mind a 227 lakásához saját erkély tartozik, a legfelső emeleten exkluzív kialakítású otthonok kaptak helyet.

Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója kiemelte:

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Corvin Sétány legújabb fejlesztése is rangos nemzetközi elismerést érdemelt ki. A fejlesztés a vevők körében is egyértelmű sikert aratott, hiszen a várhatóan a következő év elején elkészülő épület minden lakása gazdára talált.”

Nem a Park Residence az első, díjazott Cordia-fejlesztés, hiszen az épületet körülvevő Corvin Sétány szintén nemzetközileg elismert és díjazott helyszín. A sétány – amely a vállalatcsoport legismertebb projektje – Közép-Európa legjelentősebb városmegújító fejlesztése, ami 2010-ben elnyerte Európa legjobb vegyes funkciós ingatlanprojektje címét az International Property Awards szakmai megmérettetésén, 2014-ben pedig az ingatlanfejlesztés Oscarjának is nevezett Urban Land Institute (ULI) Global Award for Excellence díjával is kitüntették. Nemrégiben pedig a Cordia Thermal Zugló 2 projektje nyerte el a legjobb pesti ingatlanfejlesztés díját a nagy lakásszámú projektek körében a Portfolio olvasóinak online szavazása alapján.

exit_intent_bg-scaled