default_feature_image

Magyarország egyik legjelentősebb lakóingatlan fejlesztője, a Cordia, újabb fejlesztésbe kezd Lengyelországban. Az idén tavasszal megvásárolt, építési engedéllyel rendelkező telken az év III. negyedévében indul majd a Cordia Cystersów Garden építése, mely a vezető magyar lakóingatlan fejlesztő, a Cordia belépő projektje a lengyel lakáspiacra. Az épület 323 db lakásból áll majd.

A Cordia legújabb beruházása, egy Krakkó kiemelt övezetében található lakóingatlan projekt, mellyel bevezeti a Magyarországon már piacvezetőnként ismert Cordia-t a lengyel lakáspiacra.

A projekt a Krakkói Ügyészség és a Złota Brama lakópark közvetlen közelében épül fel, a dinamikusan fejlődő Grzegórzki kerületben, amely jól tükrözi Krakkó új, modern arculatát. A Cordia Cystersów Garden központi elhelyezkedésének köszönhetően ideális infrastrukturális hátérrel rendelkezik, könnyen elérhetőek a város jelentősebb pontjai. A fejlesztéshez közel több bevásárló és szórakoztató központ (Galeria Krakowska, Galeria Kazimierz illetve M1), üzleti negyed, bölcsődék, óvodák, iskolák, felsőoktatási intézmények, klinikák, szabadidő központok és éttermek találhatók, emellett a közelben helyezkedik el Krakkó történelmi belvárosa is.

A Cordia Cystersów Garden melynek vonzó tulajdonságait a zöld belső udvar és a saját játszótér is erősíti, öt épülettömbből (négy 9-emeletes és egy 4-emeletes) áll majd, melyekben ’premium-standard’ besorolású lakások kerülnek kialakításra. A projekt mérete 18.000 m2, mely összesen 323 db 22-120 m2 közötti alapterületű lakás építését jelenti. Az alapcsomagban 40-55 m2 közötti méretű kétszobás, illetve 60-83 m2 közötti méretű háromszobás lakásokat kínál a fejlesztő. A Cordia Cystersów Garden alatt a leendő lakók kényelme érdekében mélygarázs épül, a felsőbb szinteken található lakásokból pedig kitűnő kilátás nyílik a történelmi belvárosra.

A Cordia Cystersów Garden-t egy elismert krakkói építésziroda, az NS Moon Studio tervezte. Az építési munkálatok a tervek szerint 2014. III. negyedévében kezdődnek és várhatóan 2016 végén fejeződnek majd be. Az első 40 ügyfél számára a Cordia speciális elővásárlási kedvezményeket kínál. A Cordia Cystersów Garden a Futureal Csoport második lakóingatlan fejlesztése Krakkóban. A cégcsoport jelenleg már kivitelezési fázisban levő projektje, a Nowe Bochenka lakópark, a Podgórze Duchackie kerületben található, melyben a 388 db 25-85 m2 közötti méretű otthon kerül kialakításra várhatóan 2014. III. negyedévi átadással.

A Cordia Magyarország piacvezető lakóingatlan fejlesztője, portfóliójában jelenleg közel 5 ezer lakás szerepel, melyek Magyarországon és Romániában találhatóak. A cég hosszútávú célja, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó lakásfejlesztőjévé váljon.

Kapcsolódó hírek

exit_intent_bg-scaled