Stílusosan a központban

Centropolitan logo
centropolitan_header_2022

Stílusosan a központban

A belváros nyüzsgésében, csendes mellékutcában

A Centropolitan lakásai egy csendes kis mellékutcában találhatóak, de a főváros számos látnivalója, éttermek, kávézója, valamint a legnépszerűbb belvárosi szórakozóhelyek nyüzsgése csupán sétatávolságra van.

centropolitan_kivalo_kozlekedes
centropolitan_idealis_befektetes
centropolitan_a_belvaros_nyuzsgeseben
centropolitan_otthonok_erkellyel

Otthonok erkéllyel vagy kertkapcsolattal

A modern, minőségi lakásokhoz a földszinten kertkapcsolat, az emeleti otthonokhoz erkély tartozik. A közös használatú belső kertben pihenő teraszt alakítunk ki.

A lakópark és környéke

metro

Kiváló közlekedés, számos szolgáltatás karnyújtásnyira

A Centropolitan új építésű lakásai kiváló közlekedési és szolgáltatási környezetben helyezkednek el a főváros 8. kerületében: 200 méterre található a 2-es, 250 méterre a 4-es metró, 200 méterre pedig a 4-6-os villamos vonala, továbbá számos további villamos- és buszjárat is elérhető a közelben. Pár perces sétára van csak az Europeum bevásárlóközpont, a környéken számos étterem, kávézó, mozi, színház, múzeum, sportközpont, iskola, gyógyszertár, posta és bankfiók is megtalálható.

bar-chart-3

Ideális befektetési lehetőség

A Centropolitan új lakásai biztonságos és értékálló befektetést jelentenek. Ideális elhelyezkedésük – a felújított Rákóczi tér és a megújuló Blaha Lujza tér között -, szolgáltatási ellátottságuk és könnyű megközelíthetőségük miatt rövid- és hosszútávú tartózkodásra is kiválóan bérbe adhatóak, így magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új lakóparkjainkról, fejlesztéseinkől!

Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled