Corvin Átrium

corvin_atrium_header

Corvin Átrium

Corvin Átrium videó lejátszása

corvin_atrium_epitkezes_95_800x800

Projektstátusz

1. ütem: Az összes lakás átadása befejeződött.
2. ütem: A lakások 100%-a birtokbaadásra került.

corvin_atrium_budapest_sziveben

Budapest szívében, mindenhez közel

A Corvin Sétány egy modern, megújult városnegyed, amely Budapest egyik legnyüzsgőbb részén, a Nagykörút és az Üllői út közelében található. Nem csak a 3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljes körű szolgáltatási környezet is (üzletek, éttermek, sportközpont, uszoda, színház, mozi) gondoskodik a 8. kerületi, új építésű lakásokban élők kényelméről.

corvin_setany_zold

Zöld, élettel teli sétány

A belvárosban lakók gyakran hiányolják a zöld köztereket. A Corvin Sétány koncepcióját úgy alakítottuk ki, hogy a megújuló negyedben nagy legyen a zöldfelületek aránya. A tájépítész által tervezett modern sétányon, a lakó- és irodaházak belső kertjeiben hangulatos pihenőhelyek kínálnak lehetőséget a kikapcsolódásra.

corvin_setany_nemzetkozi_nagydij

Nemzetközi nagydíjas városfejlesztés

A Corvin Sétány világviszonylatban is egyedülálló fejlesztési koncepció eredménye. A teljes építészeti, infrastrukturális és kulturális átalakulás után Budapest egyik legelhanyagoltabb negyede európai színvonalú, modern és tökéletesen felszerelt városközponttá vált. A koncepció egyediségét több hazai és nemzetközi szakmai szervezet és médium is komoly elismeréssel jutalmazta. Két legjelentősebb díjunk: Európa legjobb vegyes funkciójú fejlesztése – International Property Award, A világ legjobb speciális célú fejlesztése – FIABCI

corvin_atrium_felsooktatas

Számos felsőoktatási intézmény sétatávolságra

A közelben 36, különféle felsőoktatási intézményekhez tartozó épület található, így a Corvin Sétány kivételesen jó választás az olyan hazai és külföldi diákok számára, akik közel akarnak ugyan lenni a belvároshoz,  de nem szívesen élnének a legnagyobb forgatagban. Éppen emiatt a teljesen megújult városrész az egyik legkeresettebb belvárosi albérleti lokáció.

corvin_promenade_exkluziv_befektetes

Exkluzív befektetési lehetőség

Ha kiemelkedő megtérülést kínáló befektetési lehetőségként olyan ingatlant keres, amely bármikor könnyen kiadható, a Corvin Sétány lakásai ideális választást jelentenek, hiszen a környék Budapest egyik legkeresettebb és legsikeresebb ingatlanbefektetési helyszíne. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbeadható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a személyes találkozók helyett telefonon és online platformokon keresztül állunk minden ügyfelünk, partnerünk rendelkezésére, illetve előzetes egyeztetés után a személyes ügyintézésre is van lehetőség.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 9.00 – 17.00 óráig

Tekintse meg virtuális lakásválasztónkat!

corvin_atrium_virtualis_lakasvalaszto

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Tekintse meg virtuális panorámatúránkat!

corvin_atrium_panorama_tura