Budapest szívében, mindenhez közel

Corvin Átrium logo
atrium_header_2022

Budapest szívében, mindenhez közel

Budapest szívében, mindenhez közel

A Corvin Sétány egy modern, megújult városnegyed, amely Budapest egyik legnyüzsgőbb részén, a Nagykörút és az Üllői út közelében található. Nem csak a 3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljes körű szolgáltatási környezet is (üzletek, éttermek, sportközpont, uszoda, színház, mozi) gondoskodik a 8. kerületi, új építésű lakásokban élők kényelméről.

Zöld, élettel teli sétány

A belvárosban lakók gyakran hiányolják a zöld köztereket. A Corvin Sétány koncepcióját úgy alakítottuk ki, hogy a megújuló negyedben nagy legyen a zöldfelületek aránya. A tájépítész által tervezett modern sétányon, a lakó- és irodaházak belső kertjeiben hangulatos pihenőhelyek kínálnak lehetőséget a kikapcsolódásra.

A lakópark és környéke

award

Nemzetközi nagydíjas városfejlesztés

A Corvin Sétány világviszonylatban is egyedülálló fejlesztési koncepció eredménye. A teljes építészeti, infrastrukturális és kulturális átalakulás után Budapest egyik legelhanyagoltabb negyede európai színvonalú, modern és tökéletesen felszerelt városközponttá vált. A koncepció egyediségét több hazai és nemzetközi szakmai szervezet és médium is komoly elismeréssel jutalmazta. Két legjelentősebb díjunk: Európa legjobb vegyes funkciójú fejlesztése – International Property Award, A világ legjobb speciális célú fejlesztése – FIABCI.

student

Számos felsőoktatási intézmény sétatávolságra

A közelben 36, különféle felsőoktatási intézményekhez tartozó épület található, így a Corvin Sétány kivételesen jó választás az olyan hazai és külföldi diákok számára, akik közel akarnak ugyan lenni a belvároshoz, de nem szívesen élnének a legnagyobb forgatagban. Éppen emiatt a teljesen megújult városrész az egyik legkeresettebb belvárosi albérleti lokáció.

bar-chart-3

Exkluzív befektetési lehetőség

Ha kiemelkedő megtérülést kínáló befektetési lehetőségként olyan ingatlant keres, amely bármikor könnyen kiadható, a Corvin Sétány lakásai ideális választást jelentenek, hiszen a környék Budapest egyik legkeresettebb és legsikeresebb ingatlanbefektetési helyszíne. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbeadható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké.

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új lakóparkjainkról, fejlesztéseinkől!

Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled