Corvin Next

corvin_next_header_1920x1134

Corvin Next

corvi_next_cam_03_800x800

Fiatalos, minőségi otthonok

A Futó utca felújított, rendezett részén épül a Cordia legújabb 100 lakásos társasháza. Homlokzatát tekintve formájában és anyaghasználatában egyaránt egyedi és exkluzív. Minőségi újépítésű lakások a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén, a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány közvetlen közelében.

corvin_next_cam_09_800x800

Modern lakások karnyújtásnyira a szórakozási lehetőségektől

A Corvin Next Pest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében épül, pár perc sétára a teljesen megújult, számos vásárlási, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosító Corvin Sétánytól. A modern, újépítésű lakások fiatalos társasházban, különösen jó közlekedési és szolgáltatási ellátottsággal, mennyezethűtés, -fűtés kialakítással nem csak befektetésre kiváló választások, de minőségi és kényelmes életteret jelentenek az első lakásukat kereső vagy Budapestre költöző fiataloknak, a közelben dolgozóknak egyaránt.

corvin_next_cam_05_800x800

A belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén

A megújult Corvin-negyedben az elmúlt 10 évben közel megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbeadható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké. A Corvin Plaza közelségének, az optimális közlekedési ellátottságnak és a közelben található számos irodaháznak és felsőoktatási intézménynek köszönhetően a lakások könnyen bérbeadhatóak.

akademia_garden_kivalo_elhelyezkedes

Kiváló közlekedési- és szolgáltatási környezet

A Corvin Next remek infrastruktúrával rendelkezik: a Baross utcai 4,6-os villamosmegálló 5 perc sétatávolságra, a Rákóczi téri, valamint a Corvin-negyed megállók (metró, villamos, busz) gyalog 10 percre találhatók; továbbá számos további villamos- és buszjárat is elérhető a közelben. A Corvin Sétány és Corvin Plaza rengeteg kikapcsolódási- és vásárlási lehetőséget, illetve szolgáltatást is nyújt: éttermek, borozók, élelmiszerboltok, pékségek, zöldséges, bank, posta, patika, fodrász, kozmetikus, szépségszalon, ruhaszervíz, mosoda, fogorvos stb. is található. A Rákóczi téri Vásárcsarnok remek bevásárlási lehetőséget és házias ízeket kínál.

mennyezetfutes_hutes_plecsni_800x800_modositott

Mennyezethűtés és -fűtés

A Corvin Next lakásainak hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett hőszivattyú biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően, az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok. A helyiségek szabad berendezését biztosítja, hogy sem radiátorokat, sem klímaegységeket nem építenek ki, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzata letisztult képet mutat. A termosztát szabályozása okosotthon rendszeren keresztül történik, amely minden lakásban kiépítésre kerül. Ezzel az okos rendszerrel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Látogasson el Központi Értékesítési Irodánkba, ismerkedjen meg lakásajánlatainkkal!

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordia.hu

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 09.00 – 18.00 óráig

Kattintson a képre a nagyításhoz!