Budapest szívében, mindenhez közel

Corvin Next logo
https://cordia.hu/wp-content/uploads/2022/10/energiahatekony.svg
corvin_next_header_1920x1134

Corvin Next

Projektstátusz

Tervezett készre
jelentés

Alapterület

Alapterület

- m2

Lakások energetikai besorolása

Lakások energetikai
besorolása

Összes lakás

Összes lakás

Szabad lakás

Szabad lakás

Elhelyezkedés

Elhelyezkedés

Budapest szívében, mindenhez közel

Modern lakások karnyújtásnyira a szórakozási lehetőségektől

A Corvin Next Pest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében épül, pár perc sétára a teljesen megújult, számos vásárlási, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosító Corvin Sétánytól. A modern, újépítésű lakások fiatalos társasházban, különösen jó közlekedési és szolgáltatási ellátottsággal, mennyezethűtés, -fűtés kialakítással nem csak befektetésre kiváló választások, de minőségi és kényelmes életteret jelentenek az első lakásukat kereső vagy Budapestre költöző fiataloknak, a közelben dolgozóknak egyaránt.

Fiatalos, minőségi otthonok

A Futó utca felújított, rendezett részén épül a Cordia legújabb 100 lakásos társasháza. Homlokzatát tekintve formájában és anyaghasználatában egyaránt egyedi és exkluzív. Minőségi újépítésű lakások a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén, a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány közvetlen közelében.

A lakópark és környéke

boxes

Projektstátusz

Folyamatban vannak a belső munkálatok, a lakások vakolása, a falak befejezése, a gépészeti és elektromos alapszerelések. A külső munkáknál a kültéri nyílászárók behelyezése és az udvari homlokzat beállványozása elkészültek, a vízszigetelés és a külső vakolás folyamatban vannak.

bar-chart-3

A belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén

A megújult Corvin-negyedben az elmúlt 10 évben közel megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbeadható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké.
A Corvin Plaza közelségének, az optimális közlekedési ellátottságnak és a közelben található számos irodaháznak és felsőoktatási intézménynek köszönhetően a lakások könnyen bérbeadhatóak.

metro

Kiváló közlekedési- és szolgáltatási környezet

A Corvin Next remek infrastruktúrával rendelkezik: a Baross utcai 4,6-os villamosmegálló 5 perc sétatávolságra, a Rákóczi téri, valamint a Corvin-negyed megállók (metró, villamos, busz) gyalog 10 percre találhatók; továbbá számos további villamos- és buszjárat is elérhető a közelben.
A Corvin Sétány és Corvin Plaza rengeteg kikapcsolódási- és vásárlási lehetőséget, illetve szolgáltatást is nyújt: éttermek, borozók, élelmiszerboltok, pékségek, zöldséges, bank, posta, patika, fodrász, kozmetikus, szépségszalon, ruhaszervíz, mosoda, fogorvos stb. is található. A Rákóczi téri Vásárcsarnok remek bevásárlási lehetőséget és házias ízeket kínál.

Mennyezethűtés és -fűtés

A Corvin Next lakásainak hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett hőszivattyú biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét.

A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően, az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok. A helyiségek szabad berendezését biztosítja, hogy sem radiátorokat, sem klímaegységeket nem építenek ki, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzata letisztult képet mutat. A termosztát szabályozása okosotthon rendszeren keresztül történik, amely minden lakásban kiépítésre kerül. Ezzel az okos rendszerrel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

Lakástípusok

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Megtalálta, amire vágyik? További információra van szüksége?
Munkatársaink segítenek, írjon nekünk!

berloknek_header
Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled