Grand Corvin

grand_corvin_header_

Grand Corvin

Grand Corvin

Grand Corvin videó lejátszása

grandcorvin2_22_aug_800x800

Projektstátusz

2. ütem: Megkezdődtek a birtokbaadások.

grand_corvin_elegans_otthonok

Elegáns, minőségi otthonok

A Grand Corvin a Bókay, a Tömő és a Leonardo da Vinci utcák által határolt területen épül, homlokzatát tekintve formájában és anyaghasználatában egyaránt egyedi és exkluzív kialakítással. Az összesen 558 lakásos fejlesztéshez (1. ütem: 194 lakás, 2. ütem 364 lakás) tartozik egy parkosított belső kert, amit kizárólag a lakók használhatnak. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, míg a legfelső emeleteken exkluzív loftlakások épülnek.

grand_corvin_budapest_sziveben

Budapest szívében, mindenhez közel

A fejlesztés a Corvin Sétány mentén, Budapest szívében, a Nagykörút és az Üllői út találkozásánál megújult városnegyedben található. Itt nem csak a 3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljes körű szolgáltatási környezet is gondoskodik a lakók kényelméről.

grand_corvin_nemzetkozi_nagydijas

A nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány mentén

A Corvin Sétány Közép-Európa legnagyobb belvárosi városmegújító projektje Budapest szívében. Az Andrássy út megépítése óta (1871-1876) a legnagyobb léptékű változás Budapest belső kerületeiben.

122b_cam_10_800

Az utolsó lakóépület a Corvin Sétány mentén

A sétány egyedülálló szolgáltatási környezetet biztosít, igazi kisváros a városban, hiszen legfontosabb szolgáltatások – étterem, üzletek, edzőterem, színház, mozi – mind egy helyen állnak a lakók rendelkezésére. A Corvin Sétányról 15 percen belül elérhető a repülőtér, a Duna-part, a legnagyobb parkok, közlekedési csomópontok és egyetemek.

grand_corvin_belvarosi_lakasberleti_piac

A belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén

Kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanba fektetni nem csak értékálló, de kiemelten magas hozamú befektetés is. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbeadható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké. A Corvin Plaza közelségének, az optimális közlekedési ellátottságnak és a közelben található számos irodaháznak és felsőoktatási intézménynek köszönhetően a lakások bármikor könnyen bérbeadhatóak.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a személyes találkozók helyett telefonon és online platformokon keresztül állunk minden ügyfelünk, partnerünk rendelkezésére, illetve előzetes egyeztetés után a személyes ügyintézésre is van lehetőség.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 9.00 – 17.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

Kattintson a képre a nagyításhoz!