Budapest szívében, mindenhez közel

Grand Corvin logo
grandcorvin_header_2022

Budapest szívében, mindenhez közel

Budapest szívében, mindenhez közel

A fejlesztés a Corvin Sétány mentén, Budapest szívében, a Nagykörút és az Üllői út találkozásánál megújult városnegyedben található. Itt nem csak a 3-as metróvonal és a 4-6-os villamos közelsége, hanem a terület átgondolt koncepciójának köszönhető teljes körű szolgáltatási környezet is gondoskodik a lakók kényelméről.

Elegáns, minőségi otthonok

A Grand Corvin a Bókay, a Tömő és a Leonardo da Vinci utcák által határolt területen épül, homlokzatát tekintve formájában és anyaghasználatában egyaránt egyedi és exkluzív kialakítással. Az összesen 558 lakásos fejlesztéshez (1. ütem: 194 lakás, 2. ütem 364 lakás) tartozik egy parkosított belső kert, amit kizárólag a lakók használhatnak. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, míg a legfelső emeleteken exkluzív loftlakások épülnek.

A lakópark és környéke

boxes

Projektstátusz

Megkezdődtek a birtokbaadások.

award

A nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány mentén

A Corvin Sétány Közép-Európa legnagyobb belvárosi városmegújító projektje Budapest szívében. Az Andrássy út megépítése óta (1871-1876) a legnagyobb léptékű változás Budapest belső kerületeiben.

building

Az utolsó lakóépület a Corvin Sétány mentén

A sétány egyedülálló szolgáltatási környezetet biztosít, igazi kisváros a városban, hiszen legfontosabb szolgáltatások – étterem, üzletek, edzőterem, színház, mozi – mind egy helyen állnak a lakók rendelkezésére. A Corvin Sétányról 15 percen belül elérhető a repülőtér, a Duna-part, a legnagyobb parkok, közlekedési csomópontok és egyetemek.

bar-chart-3

A belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén

Kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanba fektetni nem csak értékálló, de kiemelten magas hozamú befektetés is. A Corvin Sétányon az elmúlt 10 évben megduplázódtak a négyzetméterárak, a területen bérbeadható lakások díjai pedig jóval magasabbak, mint a környékbeli ingatlanoké. A Corvin Plaza közelségének, az optimális közlekedési ellátottságnak és a közelben található számos irodaháznak és felsőoktatási intézménynek köszönhetően a lakások bármikor könnyen bérbeadhatóak.

Lakástípusok

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Megtalálta, amire vágyik? További információra van szüksége?
Munkatársaink segítenek, írjon nekünk!

berloknek_header
Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled