Grand’Or

grandor_header_1920x1134

Grand’Or

grandor_dec_800x800

Projektstátusz

A lakások birtokbaadása folyamatban.

grandor_budapest

Budapest nyüzsgő, bohém negyedében

A híres budapesti bulinegyed pezsgő forgataga vonzó célpont a fiatalok, diákok és turisták számára. A belvárosi éttermek és romkocsmák hangulata, a környékbeli szolgáltatások minősége, a fővárosi nevezetességek közelsége mind hozzájárul a környék népszerűségéhez. Ennek centrumától egy utcányira helyezkedik el a 7. kerületi új építésű Grand’Or, amely a belvárosi lokáció minden előnyét magában hordozza.

grandor_belvaros

A belváros minden előnyével

Bármerre is indul a városban, a környéken mindig megtalálja a legjobb lehetőséget a közösségi közlekedésre. A 4-6-os, 47-es és 49-es villamosok mellett a 2-es és 3-as metróvonal, a 74-es trolibusz, valamint számos nappali és éjszakai buszjárat érhető el csupán pár perces sétával. A legnépszerűbb üzletek, éttermek, szolgáltatások, bevásárlóközpontok, illetve kulturális és szórakozási lehetőségek szintén megtalálhatók a közelben.

grandor_befektetes

Exluzív dizájn, elegáns kialakítás

Az épület nemcsak tökéletes belvárosi elhelyezkedése, de egyedi tervezése és építészeti megoldásai miatt is kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik jó megtérüléssel adnának ki lakást. A 6 emeletes épületben összesen 107, változatos kialakítású funkcionális otthon kap helyet.

grandor_exkluziv_design

Egyedülálló befektetési lehetőség

Az ingatlan biztonságos befektetés. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot jelentenek tulajdonosaik számára.Értékálló, biztonságos, magas hozamú befektetés és könnyű, rövid vagy hosszú távú bérbe adhatóság jellemzi a Grand’Or otthonait.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 9.00 – 17.00 óráig

Tekintse meg virtuális lakásválasztónkat!

grand-or_vr

Kattintson a képre a nagyításhoz!