Exkluzív befektetés a pesti Sohóban

Grand’Or logo
grand_or_header_2022

Exkluzív befektetés a pesti Sohóban

Budapest nyüzsgő, bohém negyedében

A híres budapesti bulinegyed pezsgő forgataga vonzó célpont a fiatalok, diákok és turisták számára. A belvárosi éttermek és romkocsmák hangulata, a környékbeli szolgáltatások minősége, a fővárosi nevezetességek közelsége mind hozzájárul a környék népszerűségéhez. Ennek centrumától egy utcányira helyezkedik el a 7. kerületi új építésű Grand’Or, amely a belvárosi lokáció minden előnyét magában hordozza.

grandor_budapest
grandor_belvaros
grandor_befektetes
grandor_exkluziv_design

Exluzív dizájn, elegáns kialakítás

Az épület nemcsak tökéletes belvárosi elhelyezkedése, de egyedi tervezése és építészeti megoldásai miatt is kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik jó megtérüléssel adnának ki lakást. A 6 emeletes épületben összesen 107, változatos kialakítású funkcionális otthon kap helyet.

A lakópark és környéke

metro

A belváros minden előnyével

Bármerre is indul a városban, a környéken mindig megtalálja a legjobb lehetőséget a közösségi közlekedésre. A 4-6-os, 47-es és 49-es villamosok mellett a 2-es és 3-as metróvonal, a 74-es trolibusz, valamint számos nappali és éjszakai buszjárat érhető el csupán pár perces sétával. A legnépszerűbb üzletek, éttermek, szolgáltatások, bevásárlóközpontok, illetve kulturális és szórakozási lehetőségek szintén megtalálhatók a közelben.

bar-chart-3

Egyedülálló befektetési lehetőség

Az ingatlan biztonságos befektetés. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot jelentenek tulajdonosaik számára.Értékálló, biztonságos, magas hozamú befektetés és könnyű, rövid vagy hosszú távú bérbe adhatóság jellemzi a Grand’Or otthonait.

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új lakóparkjainkról, fejlesztéseinkől!

Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled