i6 Residence

illesutca_header_1920x1134

i6 Residence

illesutca_header_1920x1134

i6 Residence videó lejátszása

i6_22_aug_800x800

Projektstátusz

A vasbeton szerkezet várhatóan szeptemberben elkészül. A falazási munkák a 4. emeleten tartanak, a műanyag profilú homlokzati nyílászárók pedig már a 3. emeletig beépítésre kerültek. A vakolási munkák, valamint az elektromos és gépészeti alapszerelések elkezdődtek.

pest_megujulo_folyamatosan_fejlodo_varosresze_800x800

Pest megújuló, folyamatosan fejlődő városrésze

Az I6 Residence projektünk Pest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében épül, 15 perc sétára a teljesen megújult, számos vásárlási, szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosító Corvin Sétánytól. Új építésű, letisztult, jó elosztású, modern otthonok, remek infrastruktúrával!

a_belvarosi_lakasberleti_piac_egyik_legkeresettebb_helyszine_800x800

A belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszíne

Az új városnegyed az első lakásukat kereső, akár családos fiatalok mellett kiváló lakhatási lehetőséget nyújt a közeli irodanegyed dolgozóinak és a környéken működő egyetemek hallgatóinak egyaránt. Utóbbi egy úttal azt is jelenti, hogy az itt épülő lakások könnyen kiadhatók, így azok számára is kiváló választást jelentenek, akik befektetési céllal vásárolnának ingatlant.

kivalo_kozlekedes_800x800

Kiváló közlekedés

Az Illés utca új építésű lakásai kiváló közlekedési és szolgáltatási környezetben helyezkednek el a főváros 8. kerületében: gyalog 6 perc alatt elérhető az Orczy tér, ahol számos villamos (24, 28, 37, 62) és troli (72, 83) megállója is található. A Klinikák metrómegálló csak 10 perc sétára van, a 4-6-os villamos és M3 metró Corvin-negyed megállója, valamint a Harminckettesek tere villamosmegálló is csupán 15 perc séta.

egyetemek_kozvetlen_kozeleben_800x800

Egyetemek közvetlen közelében

A lakóparktól pár száz méterre található a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara és mindössze néhány perc sétára a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi-, Államtudományi- és Nemzetközi Tanulmányok Kara, valamint a Semmelweis Egyetem Bókay János Szakgimnáziuma. A városnegyedben zajló aktív tudományos és egyetemi élet miatt a környék ideális választás az egyetemisták, kutatók és oktatók számára, akik így mindig közel lehetnek a legfontosabb eseményekhez.

modern_lakasok_karnyujtasnyira_a_szorakozasi_lehetosegektol_800x800

Modern lakások karnyújtásnyira a szórakozási lehetőségektől

Az I6 Residence praktikusan kialakított, emeleti erkélyes vagy földszinti kertkapcsolatos lakásai minőségi és kényelmes életteret jelentenek családoknak és egyedülállóknak egyaránt. A karnyújtásnyira található Corvin Sétány és Corvin Plaza számos kikapcsolódási- és vásárlási lehetőséget, valamint szolgáltatást kínál: mozi, éttermek, borozók, élelmiszerboltok, pékségek, zöldséges, bank, posta, patika, szépségszalon, ruhaszervíz, mosoda, de akár fogorvos is megtalálható.

mennyezetfutes_hutes_plecsni_800x800_modositott

Mennyezethűtés és -fűtés

Az i6 Residence lakásainak hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett hőszivattyú biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét.
A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok. A helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek nem kerülnek kiépítésre, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzatát sem terhelik a külső klímaegységek.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordia.hu

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 09.00 – 18.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

i6-residence_vr_hu

Kattintson a képre a nagyításhoz!