Jade Tower

jade-tower-by-cordia_1920x1134

Jade Tower

cuarta-vivienda-d4

Jade Tower

3 szobás mintalakás

Ár: 421 300 eurótól (vételár tárolóhelyiséget és a teremgarázshelyet is tartalmaz)

C. Méndez Núñez, 2, 29640 Fuengirola, Málaga, Spanyolország

Az alaprajz megtekintéséhez kattintson ide!!

cuarta-vivienda-n4

Jade Tower

4 szobás mintalakás

Ár: 591 800 eurótól (vételár tárolóhelyiséget és a teremgarázshelyet is tartalmaz)

C. Méndez Núñez, 2, 29640 Fuengirola, Málaga, Spanyolország

Az alaprajz megtekintéséhez kattintson ide!!

A lakástípusok megtekintéséhez töltse le a Jade Tower brosúrát!

jade-tower-by-cordia_1920x1134

Jade Tower location videó lejátszása

cordia_sales_iroda

Érdekli a lakás?

Lépjen kapcsolatba értékesítőinkkel!

jade-tower-by-cordia_1920x1134

Jade Tower videó lejátszása

jade_tower_location_800x800

Otthon a tenger mellett

Fedezze fel a luxus igazi gyöngyszemét Fuengirola szívében. A Jade Tower exkluzív, kiemelkedő fejlesztése a Földközi-tenger partjától mindössze száz méterre, a városközpontban épül fel. A modern és fenntartható épület 116 stílusos, teraszos apartmanja a modern élet minden követelményének megfelel, miközben a közösségi terekben és különleges kialakítású, medencés kertben a mediterrán életöröm kellékei várják az új tulajdonosokat.

jade_tower_by_cordia_800x800

Kitűnő elhelyezkedés, Andalúzia tengerpartján

A Jade Tower kiválóan megközelíthető helyen épül meg, Fuengirola központjában, a népszerű Costa del Sol szívében. A partszakasz két nagyvárosa, Malaga és Marbella között félúton, a reptértől autóval csupán húsz percnyire található. Évi 320 napsütéses nappal és remek megközelíthetőségével tökéletes hely, hogy pihentető új otthonra – vagy nyaralóra – leljünk, ahol kiszakadhatunk a mindennapokból.

jade_tower_building_800x800

Az élet, amit megérdemel

A Jade Tower modern, 1, 2 és 3 hálószobás apartmanokat kínál nagy terasszal, hogy a lakók minél jobban kihasználhassák a mediterrán éghajlat adta előnyöket. Fuengirola legújabb luxus lakásainak megépítéséhez a legmagasabb színvonalú anyagokat használjuk fel, melyeket tervezőcsapatunk a legnagyobb odafigyeléssel válogatott ki.

jade_tower_coworking_800x800

Első osztályú, exkluzív szolgáltatások, csak Önnek

A Jade Tower olyan exkluzív, prémium szolgáltatásokat kínál lakóinak, mint a wellness részleg szaunával, törökfürdővel, jakuzzival, pezsgőfürdővel, pihenőhelyekkel, edzőteremmel, valamint fedett és szabadtéri medencékkel.

Ha a munkának szentelné napját, a közösségi irodában megteheti, míg vendégeit, családját a Jade Tower privát gasztro bárjában vagy mozitermében szórakoztathatja.

jade_tower_gym_800x800

Jade Tower applikáció

A Jade Tower egy innovatív koncepciót is kínál: egy alkalmazással könnyíti meg életét, melyen keresztül közvetlenül az okostelefonjáról irányíthatja lakását. Foglaljon helyet magának az edzőteremben, a wellness részlegen, a privát gasztro bárban, a moziteremben vagy a közösségi irodában. Rendeljen az appon keresztül takarítót, privát séfet, bébiszittert vagy masszőrt. De azt is ellenőrizheti, hogy áll elektromos autójának töltöttsége – mindezt a saját nappalijának kényelméből.

jade_tower_bedroom_800x800

Kiváló befektetési lehetőség

Az ingatlan biztonságos és jövedelmező befektetés. A Jade Tower modern, prémium minőségű luxus lakásai értékálló befektetési termékek, melyek könnyű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

cordia_sales_iroda

Érdekli a lakás?

Lépjen kapcsolatba értékesítőinkkel!

3D virtuális lakásválasztó

jade-tower_vr
cordia_sales_iroda

Érdekli a lakás?

Lépjen kapcsolatba értékesítőinkkel!