Örök érték Buda szívében

Kapás 21 logo
kapas 21_header_2022

Örök érték Buda szívében

Bel-Buda legkeresettebb kerületében

Budán lakni életstílus. A bel-budai lakóövezet egyik legmagasabb presztízsű környékén, a Kapás utcában lévő 8 emeletes, új építésű ingatlanban 98, változatos kialakítású, modern okosotthon érhető el.

Sétatávolságra a Duna-parttól, a Millenáristól és a Várnegyedtől

Az elegáns társasház ideális távolságra van a Nagykörút és a Csalogány utca nyüzsgésétől, és néhány perces sétával elérhető a Duna-part, a Millenáris Park, a Budai Várnegyed vagy éppen a Margit-sziget.

A lakópark és környéke

metro

Kiváló közlekedéssel, mégis csendes utcában

Csendes, budai utcában, új építésű lakásban lakni a Duna közelében igazi unikumnak számít. A 2. kerület városközponthoz közeli negyedei a legnépszerűbb budai lakás célpontok, egyre korlátozottabb beépíthetőséggel. A Kapás 21 így az egyik utolsó lehetőség arra, hogy új építésű lakást vásároljon a környéken.

bar-chart-3

Egyedülálló befektetési lehetőség, könnyed bérbe adhatóság

Kiváló adottságú ingatlanba fektetni nem csak értékálló, de kiemelten magas hozamú befektetés is. Mivel a 2. kerület Dunához közel eső részén fogynak a beépíthető telkek, viszont a kereslet az itt lévő lakásokra évtizedek óta változatlanul magas, a Kapás 21 lakásai remek befektetést jelentenek. Az elegáns budai környezet, a kiváló szolgáltatási és közlekedési ellátottság és a városközpont egyszerű elérhetősége népszerűvé teszi az ingatlant a bérlők körében.

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új lakóparkjainkról, fejlesztéseinkől!

Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled