Marina Garden

Marina Garden

Marina Garden

Marina-negyed videó lejátszása

Marina Garden

Marina Garden videó lejátszása

marina_garden_vizparti_kornyezet

Vízparti környezet

A nagyvárosok folyóparti területei a legnépszerűbb lakóövezetek szerte a világon; ez Budapesten elsősorban a Duna-part 13. kerületi szakaszán valósul meg. A kerület legmagasabb presztízsű részén, a Marina part új építésű lakásaiban a nyugodt, vízparti környezet kiegyensúlyozott életmódot biztosít, a természet közelsége jótékony hatással van testre és lélekre.

marina_garden_kivalo_kozlekedes

Kiváló közlekedés, bevásárlóközpont a közelben

A Marina Garden elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak. A Váci út 300 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 350 méterre található. Kerékpárral szeretne bejutni a belvárosba? A lakóépülettől pár lépésre kijelölt kerékpárút halad. A Dunáról élvezné Budapest panorámáját? Szálljon fel a D11-es hajójáratra a Meder utcai megállóban, otthonától pár lépésre!

marina_garden_minden_nap_nyaralas

Ahol minden nap nyaralás

A Marina Garden napfényes, tágas teraszokkal rendelkező okosotthonokat kínál a garzontól a 4 szobás méretekig. A 9 emeletes épületben összesen 275, változatos kialakítású lakás kap helyet, sokból közülük festői panoráma nyílik az Újpesti-öbölre és a Budai-hegyekre.

marina_garden_kivalo_befektetes

Kiváló befektetési lehetőség

Az ingatlan a jelenlegi gazdasági környezetben biztonságos és jövedelmező befektetés, az ingatlanvásárlással már a kulcsátadásig is jelentős értéknövekedést realizálhat. Az exkluzív lokáció, dunai környezet, a kiváló tájolás, a minőségi, modern lakások és a jó közlekedés egyszerre biztosítják a Marina Garden apartmanjainak páratlan bérbe adhatóságát.

marina_garden_iroda_pivot270_2_800x800

Marina Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1138 Budapest, Meder utca 8/A.
Barti András: +36 30 181 6000
andras.barti@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 09.00 – 17.00 óráig

Kattintson a képre a nagyításhoz!