Marina Life

marina_life_header_

Marina Life

Marina Life

Marina-negyed videó lejátszása

Marina Life

Marina Life videó lejátszása

marina_life_jul_800x800

Projektstátusz

A lakások birtokbaadása folyamatban van.

marina_life_vizparti

Vízparti környezet

A Marina Life a XIII. kerület magas presztízsű, dinamikusan fejlődő részén épül, pár perces sétára a Duna-parttól. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a folyóparton, kajakozás a Dunán, vagy akár séta a vízparti naplementében. Karnyújtásnyira található a Marina part parkosított sétánya játszótérrel, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Budai-hegyekre. A hosszabb sétákat kedvelők számára a Népsziget sok felfedezni valót tartogat: vízparti ösvény, a KSI kajak-kenu egyesületének sporttelepe, és nyaranta üzemelő szabadtéri büfék találhatók a szigeten.

marina_life_kivalo_kozlekedes

Kiváló közlekedés

A Marina Life elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, akár autóval, busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak! A Váci út mindössze 250 méterre van, ahonnan nemcsak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 500 méterre található. A lakóépület előtt kijelölt kerékpárút halad el, a D11-es hajójárat pedig a Meder utcai megállóban, otthonától 500 méterre áll meg.

marina_life_bevasarlokozpont

Bevásárlóközpont a közelben

Sétatávolságra található a Duna Plaza, ahol nem csak a bevásárlást intézheti el, de számos szolgáltatást is igénybe vehet: posta, mozi, tánciskola, éttermek, gyógyszertár, benzinkút, fodrászat, élelmiszerbolt, divatáru üzletek.

marina_life_napfenyes_teraszos

Napfényes, teraszos lakások, tágas belső kert

A Marina Life napfényes lakásai kellemes hangulatot sugároznak, a kényelmes teraszok pedig kellemes kikapcsolódást nyújtanak a hétköznapok során. A közös használatú, tágas belső kert tavaszra zöldbe borul, gyönyörű kilátást nyújtva a kertre néző otthonok lakóinak.

marina_life_kivalo_befektetes

Kiváló befektetési lehetőség

Az ingatlan biztonságos és jövedelmező befektetés. A Marina Life modern, új építésű lakásai értékálló befektetési termékek, kiváló elhelyezkedésüknek köszönhetően egyszerű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

marina_garden_iroda_pivot270_2_800x800

Marina Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1138 Budapest, Meder utca 8/A.
Barti András: +36 30 181 6000
andras.barti@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 09.00 – 17.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

marina-life_vr

Kattintson a képre a nagyításhoz!