Marina Portside

Marina Portside

Marina Portside

Marina-negyed videó lejátszása

Marina Portside

Marina Portside videó lejátszása

marina_portside_jul_800x800

Projektstátuszok

A lakások birtokbaadása folyamatban van.

marina_portside_kozvetlenul_a_duna_parton

Közvetlenül a Duna-parton, vízparti környezetben

Budapestet az olyan természeti adottságok teszik egyedülállóvá és különlegessé a nagyvárosok között, mint a Duna vagy a Budai-hegyek. Kevés azonban az olyan lakóövezet, ahol ezeket az adottságokat úgy élvezhetjük, hogy közben a nyüzsgő belváros közelségéről sem kell lemondanunk. A Marina Portside exkluzív, kiemelkedő fejlesztés: több lakásból nyílik kilátás az Újpesti-öbölre és a Budai-hegyekre, az épülettől pár lépésre található kikötő és a Marina-part parkosított, játszótérrel és étteremmel kialakított vízparti sétánya pedig egy hosszú nap után is kellemes kikapcsolódást kínál minden korosztály számára.

marina_portside_sportolasi_lehetoseg

Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek

A Duna-part számtalan lehetőséget biztosít a mindennapok fáradalmainak kipihenésére. A Marina-part parkosított sétánya páratlan lehetőséget kínál sétához vagy futáshoz. De ha más edzésformára vágynak a lakók, a Duna Plaza bevásárlóközpontban lévő edzőterem pár perces sétára van csupán. A szabadtéri programokat kedvelők számára a közelben lévő Népsziget sok felfedezni valót tartogat: ilyen a hangulatos vízparti ösvény, a KSI kajak-kenu egyesületének vízitelepe vagy a nyaranta üzemelő szabadtéri büfék, de könnyen elérhető az Újpesti vasúti híd is, melyen tovább folytatva a sétát a Római-partra is el lehet jutni.

marina_portside_kivalo_kozlekedes

Kiváló közlekedés

A Marina Portside elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik, akár autóval, akár busszal, metróval, hajóval vagy kerékpárral indulna útnak. A Váci út 300 méterre van, ahonnan nem csak a belváros, hanem az M0-ás autópálya is gyorsan megközelíthető. A 3-as metró Gyöngyösi utcai metrómegállója, valamint a 15-ös, 105-ös buszok, 950-es és 950A éjszakai járatok megállója 350 méterre található. Kerékpárral szeretne bejutni a belvárosba? A lakóépülettől pár lépésre kijelölt kerékpárút halad. A Dunáról élvezné Budapest panorámáját? Szálljon fel a D11-es hajójáratra a Meder utcai megállóban, otthonától pár lépésre!

marina_portside_bevasarlokozpont

Bevásárlóközpont a közelben

A Marina Portside-tól pár perces sétatávolságra található a Duna Plaza, ahol a vásárlás mellett számos szolgáltatást is igénybe vehet: posta, mozi, tánciskola, éttermek, gyógyszertár, benzinkút, fodrászat, élelmiszerbolt, divatáru üzletek.

marina_portside_kivalo_befektetes

Kiváló befektetési lehetőség

Az ingatlan biztonságos és jövedelmező befektetés. A Marina Portside egyedi, modern lakásai vízparti környezetben értékálló befektetési termékek, melyek könnyű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

marina_garden_iroda_pivot270_2_800x800

Marina Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1138 Budapest, Meder utca 8/A.
Barti András: +36 30 181 6000
andras.barti@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 09.00 – 17.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

marina-portside_vr

Kattintson a képre a nagyításhoz!