Naphegy 12

naphegy12_header_1920x1134

Naphegy 12

02 01_photoshopppolt_800x800

Naphegy 12 lakópark

2 szobás mintalakás

Ár: 103.000.000 Ft-tól

Az alaprajz megtekintéséhez kattintson ide!

05 07_ps_800x800

Naphegy 12 lakópark

3 szobás mintalakás

Ár: 138.000.000 Ft-tól

Az alaprajz megtekintéséhez kattintson ide!

naphegy12_header_1920x1134

Naphegy 12 videó lejátszása

naphegy12_22_okt_800x800

Projektstátusz

Az épület vasbeton szerkezetének építési munkái a 4. emeleti vasbeton falak és pillérek építésével folytatódnak. A födémbe és falakba kerülő elektromos alapszerelés továbbá a gépészeti hűtő és fűtő panelek beépítését ezzel párhuzamosan végzik, valamint elkészültek az épület alépítményi vízszigetelési munkái is.

exkluziv_otthonok_bel_buda_800x800

Exkluzív otthonok Bel-Buda legszebb részén

A 44 lakásos fejlesztés Bel-Buda legvonzóbb és legexkluzívabb részeinek egyikén, az I. kerületi Naphegyen valósul meg. A Naphegy tértől északra található ingatlant a Gellérthegy és a Naphegy utca fogja közre. A környék a főváros egyik legpatinásabb városrésze, amely a Belváros minden előnyével, kiváló szolgáltatási környezettel rendelkezik. Éppen ezért az itt épülő lakások nem csak hosszú távú, lakhatási célra jelenthetnek ideális választást, hanem az ingatlanbefektetésben és lakáskiadásban gondolkodók számára is vonzó lehetőséget kínálnak. A városrész otthonai iránt ugyanis nagy a bérlői érdeklődés a belváros könnyű elérhetősége és a közelben található irodanegyed, valamint egyetemek miatt.

kivalo_kozlekedes_800x800

Kiváló közlekedés, bármerre is indulnánk útnak

A csendes mellékutcában található épület közelében kiváló közösségi közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. Alig 2 percnyi sétára található a 19-es és az 56-os villamosok megállója, hasonlóan rövid idő alatt érhetjük el a 105-ös, 178-as és 5-ös buszokat is, de nincsenek messze a 17-es, valamint a 61-es villamosok megállói sem. A Déli Pályaudvar csupán 800 méterre található.

Az közlekedés autóval is előnyös, hiszen a belváros a Lánchídon vagy az Erzsébet hídon át könnyedén megközelíthető, de az M1-es és az M7-es autópályákra szintén gyorsan kijuthatunk, így nincs messze sem a Balaton, sem a nyugati országrész.

szolgaltatasok_kikapcs_800x800

Szolgáltatások, kikapcsolódási lehetőségek és oktatási intézmények sora a közelben

A lakópark közvetlen közelében szolgáltatások egész sora érhető el: patikák, egészségügyi központok, kórház, bankok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is találhatók a környező utcákban, de a MOM Park is csak néhány perces autóútra van. Az oktatási intézmények közül számos óvoda, iskola és egyetem – ELTE, Testnevelési Egyetem (TE) – épülete áll a környéken. Rövid séta után a Budai várnegyedbe vagy a Tabánba juthatunk el, az aktív életet élőknek pedig a TE atlétikai pályája és az Oxygen Wellness központ nyújt lehetőséget a sportolásra. Ezzel azonban nincs vége a lehetőségeknek, miután az ingatlan közelében található a Tabán Tenisz Center és a Budavári Sportközpont is, 10 perc sétával pedig a Vérmező hatalmas parkja érhető el.  Különleges kulturális kikapcsolódási lehetőséget a Tabán Art Mozi kínál.

gasztronomiai_elmenyek_800x800

Gasztronómiai élmények a szomszédban

A számos szolgáltatás és kávézó mellett a bel-budai városrész több gasztronómiai nevezetessége is a lakóház közvetlen közelében található. Alig egy sarokra a Déryné étterem van, amely üzleti találkozók lebonyolítására is alkalmas, ám néhány perces séta után több, Michelin ajánlással rendelkező étterm sorába is betérhetünk. Ilyen a Zóna, az Alabárdos, a Baltazár, az Arany Kaviár vagy a Csalogány26 étterem – tíz percnél egyik sincs messzebb.  Az előbbieken túl igazi kuriózum a Tabán legidősebb épületében fennmaradt szőlőskerttel, cukrászattal, borospincével és termelői piaccal is rendelkező Czakó Kert. A környék széles szolgáltatási lehetőségei és infrastrukturális ellátottsága miatt a Gellérthegy utcai ingatlan a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is kiváló választás lehet.

mennyezetfutes_hutes_plecsni_800x800-01

Mennyezetfűtés és hűtés

A Naphegy12 lakásainak hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett hőszivattyú biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően, az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok. A helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek nem kerülnek kiépítésre, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzatát sem terhelik a külső klímaegységek. A termosztát szabályozása okosotthon rendszeren keresztül történik, amely minden lakásban kiépítésre kerül. Ezzel az okos rendszerrel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 9.00 – 17.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

Kattintson a képre a nagyításhoz!