Harmónia a városban

Naphegy 12 logo
azonnal_koltozheto https://cordia.hu/wp-content/uploads/2022/10/energiahatekony.svg
naphegy12_header_1920x1134

Naphegy 12

Projektstátusz

Tervezett készre
jelentés

Alapterület

Alapterület

- m2

Lakások energetikai besorolása

Lakások energetikai
besorolása

Összes lakás

Összes lakás

Szabad lakás

Szabad lakás

Elhelyezkedés

Elhelyezkedés

Harmónia a városban

Exkluzív otthonok Bel-Buda legszebb részén

A 41 lakásos fejlesztés Bel-Buda legvonzóbb és legexkluzívabb részeinek egyikén, az I. kerületi Naphegyen valósul meg. A Naphegy tértől északra található ingatlant a Gellérthegy és a Naphegy utca fogja közre. A környék a főváros egyik legpatinásabb városrésze, amely a Belváros minden előnyével, kiváló szolgáltatási környezettel rendelkezik.

Éppen ezért az itt épülő lakások nem csak hosszú távú, lakhatási célra jelenthetnek ideális választást, hanem az ingatlanbefektetésben és lakáskiadásban gondolkodók számára is vonzó lehetőséget kínálnak. A városrész otthonai iránt ugyanis nagy a bérlői érdeklődés a belváros könnyű elérhetősége és a közelben található irodanegyed, valamint egyetemek miatt.

Kiváló közlekedés, bármerre is indulnánk útnak

A csendes mellékutcában található épület közelében kiváló közösségi közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. Alig 2 percnyi sétára található a 19-es és az 56-os villamosok megállója, hasonlóan rövid idő alatt érhetjük el a 105-ös, 178-as és 5-ös buszokat is, de nincsenek messze a 17-es, valamint a 61-es villamosok megállói sem. A Déli Pályaudvar csupán 800 méterre található.

A közlekedés autóval is előnyös, hiszen a belváros a Lánchídon vagy az Erzsébet hídon át könnyedén megközelíthető, de az M1-es és az M7-es autópályákra szintén gyorsan kijuthatunk, így nincs messze sem a Balaton, sem a nyugati országrész.

A lakópark és környéke

boxes

Projektstátusz

A belső munkálatok során többféle munka zajlik: hideg és melegburkolás, lakások falainak festése, gépészeti és elektromos berendezések telepítése, valamint az általános befejezési fázisú munkák. Ezenkívül a külső részen folyamatban van a homlokzat építése és kert kialakítása.

student

Szolgáltatások, kikapcsolódási lehetőségek és oktatási intézmények sora a közelben

A lakópark közvetlen közelében szolgáltatások egész sora érhető el: patikák, egészségügyi központok, kórház, bankok, bevásárlási és szórakozási lehetőségek is találhatók a környező utcákban, de a MOM Park is csak néhány perces autóútra van. Az oktatási intézmények közül számos óvoda, iskola és egyetem – ELTE, Testnevelési Egyetem (TE) – épülete áll a környéken. Rövid séta után a Budai várnegyedbe vagy a Tabánba juthatunk el, az aktív életet élőknek pedig a TE atlétikai pályája és az Oxygen Wellness központ nyújt lehetőséget a sportolásra. Ezzel azonban nincs vége a lehetőségeknek, miután az ingatlan közelében található a Tabán Tenisz Center és a Budavári Sportközpont is, 10 perc sétával pedig a Vérmező hatalmas parkja érhető el.  Különleges kulturális kikapcsolódási lehetőséget a Tabán Art Mozi kínál.

users

Gasztronómiai élmények a szomszédban

A számos szolgáltatás és kávézó mellett a bel-budai városrész több gasztronómiai nevezetessége is a lakóház közvetlen közelében található. Alig egy sarokra a Déryné étterem van, amely üzleti találkozók lebonyolítására is alkalmas, ám néhány perces séta után több, Michelin ajánlással rendelkező étterm sorába is betérhetünk. Ilyen a Zóna, az Alabárdos, a Baltazár, az Arany Kaviár vagy a Csalogány26 étterem - tíz percnél egyik sincs messzebb. Az előbbieken túl igazi kuriózum a Tabán legidősebb épületében fennmaradt szőlőskerttel, cukrászattal, borospincével és termelői piaccal is rendelkező Czakó Kert. A környék széles szolgáltatási lehetőségei és infrastrukturális ellátottsága miatt a Gellérthegy utcai ingatlan a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is kiváló választás lehet.

Mennyezethűtés és -fűtés

A Naphegy12 lakásainak hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett hőszivattyú biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően, az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok. A helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek nem kerülnek kiépítésre, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzatát sem terhelik a külső klímaegységek. A termosztát szabályozása okosotthon rendszeren keresztül történik, amely minden lakásban kiépítésre kerül. Ezzel az okos rendszerrel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

Lakástípusok

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Megtalálta, amire vágyik? További információra van szüksége?
Munkatársaink segítenek, írjon nekünk!

berloknek_header
Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled