Okosotthonok az Andrássy út vonzásában

Rózsa 55 logo
rozsa 55_header_2022

Okosotthonok az Andrássy út vonzásában

Új lakás tradicionális környezetben

A Világörökség részét képező patinás 6. kerületi Andrássy úton sétálgatva szinte érezzük a századfordulós Pest nagypolgári szellemiségét. A város legelegánsabb sugárútjának szomszédságában épül a Rózsa 55 letisztult homlokzatú épülete, amelyben 8 emeleten összesen 157 változatos kialakítású okosotthon kapott helyet.

rozsa_55_uj_lakas
rozsa_55_a_belvaros_minden_elonyevel
rozsa_55_setatavolsagra_a_megujulo_varosligettol
rozsa_55_egyedulallo_befektetes

A belváros minden előnyével

A Rózsa utca környéke ötvözi magában a belváros összes előnyét: remek közlekedési ellátottság és minden igényt kielégítő szolgáltatási környezet. Mivel ez a negyed Budapest számos kiemelt látnivalójától is akár gyalogosan is viszonylag gyorsan elérhető, a Rózsa 55 lakásaiban minőségi, a külföldi bérlők igényeit maximálisan kielégítő, rövid és hosszabb távú tartózkodásra is ideális apartmanok alakíthatók ki.

A lakópark és környéke

smile-plus

Sétatávolságra a megújuló Városligettől

A Városliget, Budapest egyik legnagyobb zöld parkja szintén sétatávolságban helyezkedik el az ingatlantól. Itt számtalan kikapcsolódási és sportolási lehetőség adódik, kiválóan alkalmas egy kellemes hétvégi sétára vagy családi piknikre is.

bar-chart-3

Egyedülálló befektetési lehetőség, könnyű bérbeadhatóság

Az ingatlan ideális mindazok számára, akik szeretnének ugyan a belvárosban élni, de mégsem a zajos forgatag közepén. A belváros rövidtávú bérleti piacának egyik legkedveltebb környékén a Rózsa 55 ideális befektetési termék.

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új lakóparkjainkról, fejlesztéseinkől!

Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled