Sasad Resort Hill

Sasad Resort Hill

sasad_resort_header

Sasad Resort videó lejátszása

sasad_resort_hill_utemek

Sasad Resort Hill

A Hill épületek otthonai kis lakásszámú, összesen 4 villaépületben találhatóak, melyek 3 emeletesek. A lakások méretei 28-118 m2 közöttiek, a földszinti lakásokhoz tartozó privát kertek méretei pedig 8-70 m2 között változnak.
A helyszínrajz megtekintéséhez kattintson ide!

sasad_80%_termeszet_hill

80% természet

A Sasad Resort modern, új építésű otthonai a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található, tágas, a Budai-hegyekre panorámás telken. Tiszta levegő, parkosított kertek, igazi kertvárosi harmónia Budán, a népszerű 11. kerületben.

sasad_resort_elmenypark_hill

Saját élménypark 8000 m2-en

Szabadidő a szabadban? Töltse el otthonától pár lépésre! A Sasad Resort egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának több mint 8000 nm-es, kizárólag a lakók által használható élményparkjában. Sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark és még számos lehetőség várja majd az itt lakókat.

sasad_resort_siker_folytatodik_hill

A siker folytatódik

A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. A Cordia, megtartva a szellős épület-elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal, és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal alakítja ki a következő ütemeket.

sasad_resort_10_percre_hill

10 percre a 4-es metrótól

A Sasad Resorttól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

sasad_ertekesitesi_iroda_hill

Sasad Értékesítési Iroda

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a személyes találkozók helyett telefonon és online platformokon keresztül állunk minden ügyfelünk, partnerünk rendelkezésére.

1112 Budapest, Kőoltár utca 2.
Görög Márton: +36 70 410 9233
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 10.00 – 19.00 óráig

Tekintse meg virtuális lakásválasztónkat!

sasad_resort_header

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Tekintse meg virtuális panorámatúránkat!

sasad_resort_panorama_hill