Sasad Resort Hilltop

Sasad Resort Hilltop

sasad_resort_hilltop_video

Sasad Resort videó lejátszása

sasad_resort_hilltop_utemek

Sasad Resort Hilltop

A Sasad Resort legújabb üteme a Sasad Resort “Hilltop” a fejlesztés legmagasabban fekvő részén található, a Budai-hegyekre panorámás lakásokkal. Az összesen 4 épületben 112 lakást tervezünk.
A helyszínrajz megtekintéséhez kattintson ide!

sasad_resort_termeszet

80% természet

A Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál találhatóak a Sasad Resort modern, új építésű otthonai. A tágas, szellős elrendezésű telek a Budai-hegyekre panorámás. Az ide költözőket tiszta levegő, parkosított kertek és igazi kertvárosi harmónia várja Budán, a népszerű 11. kerületben.

galeria_2_800x800

Saját élménypark 8000 m2-en

A Sasad Resort élményparkja egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark és még számos lehetőség is várja!

sasad_resort_naplemente

A siker folytatódik

A Cordia, megtartva a szellős épület-elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal, és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal alakítja ki a következő ütemeket. A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett.

sasad_resort_10_percre_metro

10 percre a 4-es metrótól

A Sasad Resorttól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

sasad_ertekesitesi_iroda_negyzet

Sasad Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1112 Budapest, Virágkertész utca 4/c fsz. 8.
Görög Márton: + 36 70 410 9233
marton.gorog@cordiahomes.com
Ritter-Gulácsi Gréta: +36 70 866 4153
greta.ritter@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 10.00 – 19.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

sasad_resort_virtualis_hilltop sasad_resort_virtualis_hilltop

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Tekintse meg virtuális panorámatúránkat!

sasad_resort_hilltop_panorama