Sasad Resort Sun

Sasad Resort Sun

sasad_resort_sun_video

Sasad Resort videó lejátszása

sasad_sun_epitkezes_119_800x800

Projektstátusz

Befejező fázisba érkezett, a lakások birtokbaadása folyamatban van. A szabad lakások azonnal költözhetők.

sasad_resort_sun_utemek

Sasad Resort Sun

A Sun épületek összesen 108 lakása közepes számú apartmanházakban találhatóak, 32-105 m2 közöttiek. A földszinti lakásokhoz tartozó privát kertek méretei pedig 13-46 m2 között változnak.
A helyszínrajz megtekintéséhez kattintson ide!

sasad_80%_termeszet_sun

80% természet

A Sasad Resort modern, új építésű otthonai a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál található, tágas, a Budai-hegyekre panorámás telken. Tiszta levegő, parkosított kertek, igazi kertvárosi harmónia Budán, a népszerű 11. kerületben.

Sasad Resort Sun

Saját élménypark 8000 m2-en

Sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark és még számos lehetőség várja majd az itt lakókat, több mint 8000 négyzetméteren! A Sasad Resort egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagjának, kizárólag a lakók által használható élményparkjában.

sasad_resort_siker_folytatodik_sun

A siker folytatódik

A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett. A Cordia, megtartva a szellős épület-elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal, és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal alakítja ki a következő ütemeket.

sasad_resort_10_percre_sun

10 percre a 4-es metrótól

A Sasad Resorttól közvetlen buszjárattal elérhető a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

sasad_ertekesitesi_iroda_negyzet

Sasad Értékesítési Iroda

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a személyes találkozók helyett telefonon és online platformokon keresztül állunk minden ügyfelünk, partnerünk rendelkezésére.

1112 Budapest, Kőoltár utca 2.
Görög Márton: +36 70 410 9233
Battay Szilvia: +36 30 647 5530
Marton.Gorog@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 10.00 – 19.00 óráig

Tekintse meg virtuális lakásválasztónkat!

sasad_resort_virtualis_sun

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Tekintse meg virtuális panorámatúránkat!

sasad_resort_panorama_sun