Thermal Zugló 3

thermal_zuglo_3_header

Thermal Zugló 3

thermal_zuglo_3_video

Thermal Zugló 3 videó lejátszása

thermal_zuglo_3_2021_jan

Projektstátusz

Az épület homlokzat színezési és klinker burkolási munkálatai befejeződtek. A lakások belső szakipari munkái, valamint a kertészeti és a tereprendezési munkálatok folyamatban vannak.

thermal_zuglo_3_pest_legkedveltebb

Pest legkedveltebb kertvárosi részén

A Thermal Zugló 3 Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében épül, ahol a lakók a zöldövezeti és a nagyvárosi életmód minden előnyét kiélvezhetik. Új építésű, modern otthonok nyugodt, otthonos környezetben, elérhető távolságra a belvárostól!

thermal_zuglo_3_patakpart

Otthon a patakparti sétányon

A Rákos-patak partján hangulatos, magas fákkal övezett, kiépített sétány található. Az erre vezető bicikliút és a futásra is alkalmas sétány páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. A környék családi házas, ősfás környezete harmonikus kertvárosi hangulatot teremt.

thermal_zuglo_idealis_infrastruktura

Ideális infrastruktúrával, a belvárostól elérhető távolságra

A Thermal Zugló 3 lakóinak a zöldövezeti környezetben sem kell lemondaniuk a város nyújtotta előnyökről: a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, de nincs messze a változatos kínálatú Bosnyák téri piac sem, melynek környékén számos egyéb üzlet érhető el.

thermal_zuglo_3_sportolasi_lehetoseg

Sportolási és rekreációs lehetőségek a szomszédban

Az új, modern lakások közvetlen közelében számos sportolási és rekreációs lehetőség érhető el: a telek közvetlen szomszédságában található sporttelepen egy új sportközpontot, futó-, kosárlabda- és futballpályát, valamint felnőtt szabadtéri edzőparkot alakítottak ki. A karnyújtásnyira található Paskál Gyógy- és Strandfürdőben tanmedence, gyerekmedence, gyógymedence, különféle szaunák és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is várja a látogatókat.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a személyes találkozók helyett telefonon és online platformokon keresztül állunk minden ügyfelünk, partnerünk rendelkezésére, illetve előzetes egyeztetés után a személyes ügyintézésre is van lehetőség.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 9.00 – 17.00 óráig

Megújult virtuális lakásválasztónk! A teljes élményért próbálja ki asztali számítógépén, laptopján!

thermal_zuglo_3_header_1920x1134

Kattintson a képre a nagyításhoz!