Universo

universo_header

Universo

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Látogasson el Központi Értékesítési Irodánkba, ismerkedjen meg lakásajánlatainkkal!

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordia.hu

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 09.00 – 18.00 óráig

universo_megujulo_folyamatosan_fejlodo_varosresz

Megújuló, folyamatosan fejlődő városrész

Az Universo a Balázs Béla, Lenhossék, Márton és Vendel utcák által határolt területen, a megújuló Millennium-negyedben épül. A nemzetközi díjnyertes Corvin-negyedhez hasonlóan ez a terület is teljesen átalakul, modern életteret és számos új szolgáltatást kínálva az új lakóknak. A városnegyed hagyományai, ikonikus épületei és az új ingatlanfejlesztések együtt különleges atmoszférát alkotnak majd, egyedülálló színfoltot képezve a főváros pesti oldalán.

universo_megujulo_folyamatosan_fejlodo_varosresz_2

Remek befektetési lehetőség

Az új városnegyed a családok mellett kiváló lakhatási lehetőséget nyújt a közeli irodanegyed dolgozóinak és a környéken működő egyetemek hallgatóinak egyaránt. Utóbbi egyben azt is jelenti, hogy az itt épülő lakások könnyen kiadhatók, vagyis azok számára is kiváló választást jelentenek, akik kiadásra, befektetési céllal vásárolnának ingatlant.

universo_sport_es_jatek_a_mesebeli_kerekerdo_parkban

Sport és játék a mesebeli Kerekerdő Parkban

Középső-Ferencváros egyik legnagyobb területű zöldterülete, a Kerekerdő Park egy hatalmas, négyszög alakú tér közepén áll – mintha csak Lázár Ervin közkedvelt meséjéről mintázták volna. A parkban játszótér, focipálya és szabadtéri edzőpark várja a gyermekeket és a felnőtteket.

universo_szorakozas_bevasarlas_es_kikapcsolodas_a_kozvetlen_kozelben

Szórakozás, bevásárlás és kikapcsolódás a közvetlen közelben

Számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség – többek között a Nemzeti Színház, a Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum valamint az ELTE Botanikus Kertje – sétatávolságra található az Universótól. Az itt lakók számára a bevásárlás sem okoz majd gondot, hiszen 15 perc sétára van a Lurdy Ház, a Corvin Plaza és a Corvin Sétány, ahol számos kávézó és étterem is várja a vendégeit. Az Universo lakóit ház közvetlen közelében szintén számos szolgáltatás várja majd: posta, éttermek, kávézók, szépségszalon, benzinkút, edzőterem, szolárium és pékség is található ott.

universo_modern_lakasok_karnyujtasnyira_a_duna_parttol

Modern lakások karnyújtásnyira a Duna-parttól

Az Universo praktikusan kialakított, emeleti erkélyes vagy földszinti kertkapcsolatos lakásai minőségi és kényelmes életteret jelentenek családoknak és egyedülállóknak egyaránt. Az elegáns, minimalista homlokzatú társasház felső szintjén exkluzív penthouse lakások várják majd az új lakókat. A lakások mindegyike okosotthon-kialakítást kap, valódi kényelmet biztosítva a mindennapokban. Sétatávolságra található a Duna-part, amely kiváló kikapcsolódási lehetőségeket kínál mind a családosoknak, mind a sportolni vágyóknak.

universo_5_percre_az_m3_metrotol

Öt percre az M3-as metrótól

Az Universo elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési ellátottsággal rendelkezik. Néhány perces gyaloglással elérhetők az M3-as metróvonal Klinikák és Nagyvárad tér metróállomásai, 10 perc sétára található a 4-6-os villamos Mester utcai megállója, míg a 24-es villamos Balázs Béla utcai megállója 200 méterre, a 2-es villamos Haller utcai megállója pedig csupán 300 méterre helyezkedik el. Az autósok számára biztonságos parkolási lehetőséget biztosít az épület alatt elhelyezkedő, kétszintes teremgarázs.

Kattintson a képre a nagyításhoz!