Új városrész születik

Woodland logo
https://cordia.hu/wp-content/uploads/2022/10/energiahatekony.svg
woodland_header_1920x1080

Woodland

Projektstátusz

Tervezett készre
jelentés

Alapterület

Alapterület

- m2

Lakások energetikai besorolása

Lakások energetikai
besorolása

Összes lakás

Összes lakás

Szabad lakás

Szabad lakás

Elhelyezkedés

Elhelyezkedés

Új városrész születik

Minőségi újépítésű lakások egy megújuló, zöld városrészben

A Ferencváros folyamatosan fejlődő negyedében a Pékerdő utca és a Vágóhíd utca kereszteződésénél helyezkedik el a Woodland, a Cordia legújabb fejlesztése. Hatalmas fás belső kert, saját parkoló és a Cordiától megszokott hatékony alaprajzú lakások biztosítják majd az itt lakók kényelmét.

A városrész a Corvin-negyed városrehabilitációjához hasonlóan teljesen átalakul, modern lakókörnyezetet és új szolgáltatásokat kínálva a környéken élőknek.

Modern lakások a különböző igényekre szabva

A Woodland különleges homlokzata, korszerű újépítésű lakásai és a kiváló közlekedési- és szolgáltatási ellátottsága miatt nem csak befektetésre remek választás, de minőségi és kényelmes életteret biztosít az első lakásukat kereső vagy Budapestre költöző fiataloknak és a közelben dolgozóknak egyaránt.

Az első ütemben 257 kertkapcsolatos vagy erkélyes otthon kerül kialakításra: a stúdió-, két-, három- és négyszobás lakások mellett, a legfelső szinten exkluzív penthouse lakások találhatók, melyekhez privát medence is tartozik.

Exkluzív különleges szolgáltatások

A Woodland lakópark nem csupán befektetési célra ideális, hiszen a fejlesztés 3 üteme során a családokra is gondolunk. A hatalmas fás belső kert és pihenőpark, a kizárólag a lakók számára elérhető medence és a wellness-fitness részleg is azért kerül kialakításra, hogy az otthon töltött idő igazi élmény lehessen.
További szolgáltatásokért tekintse meg az alábbi helyszínrajzot:

woodland_cam_pool-scaled

A lakópark és környéke

boxes

Projektstátusz

Az épület vasbeton szerkezetének építése a 7. emeleten tart.

building

A zöldövezet minden előnye pár percre a belvárostól

A közvetlen közelben található Haller Parknak köszönhetően a természet közelségének élménye vár a Woodland lakóira. A védett platán fasor mentén tovább haladva a Kerekerdő park is pár perc sétára található, ahonnan pedig csak néhány lépés az Orczy-kert. A kerékpárúttal kiépített, Duna-parti Gizella sétány szintén karnyújtásnyira található az épülettől, de könnyen elérhető a Kopaszi-gát, mely kikapcsolódási lehetőségeket kínál mind a családosoknak, mind a sportolni vágyóknak.

metro

Kiváló elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség

Elhelyezkedésének köszönhetően a Woodland projekt közlekedési ellátottsága kiváló: a 23, 54, 55-ös busz, valamint a 2-es villamos Haller utcai megállója 3 perce, a 4-6-os villamos Boráros téri megállója 5 perce, az M3-as metróvonal Nagyvárad tér és Klinikák állomása pedig 15 perc sétára találhatóak. Több éjszakai buszjárat is érinti a Haller utcai megállót a 918, 923, 979 és 979A jelzésű járatok is ezen a vonalon járnak.

Mennyezethűtés és -fűtés

A Woodland lakásainak hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett hőszivattyú biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően, az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok.

A helyiségek szabad berendezését biztosítja, hogy sem radiátorokat, sem klímaegységeket nem építenek ki, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzata letisztult képet mutat. A termosztát szabályozása okosotthon rendszeren keresztül történik, amely minden lakásban kiépítésre kerül. Ezzel az okos rendszerrel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

Lakástípusok

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Megtalálta, amire vágyik? További információra van szüksége?
Munkatársaink segítenek, írjon nekünk!

woodland_header_1920x1080
Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled