Woodland

vagohid_cam_08_1920x1134

Woodland

woodland_cam_09_800x800

Minőségi újépítésű lakások egy megújuló, zöld városrészben

A Ferencváros folyamatosan fejlődő negyedében a Pékerdő utca és a Vágóhíd utca kereszteződésénél helyezkedik el a Woodland, a Cordia legújabb fejlesztése. Hatalmas fás belső kert, saját parkoló és a Cordiától megszokott hatékony alaprajzú lakások biztosítják majd az itt lakók kényelmét. A városrész a Corvin-negyed városrehabilitációjához hasonlóan teljesen átalakul, modern lakókörnyezetet és új szolgáltatásokat kínálva a környéken élőknek.

woodland_cam_11_800x800

Modern lakások a különböző igényekre szabva

A Woodland különleges, fiatalos homlokzata, modern újépítésű lakásai és a kiváló közlekedési és szolgáltatási ellátottsága miatt nem csak befektetésre kiváló választás, de minőségi és kényelmes életteret jelent az első lakásukat kereső vagy Budapestre költöző fiataloknak, a közelben dolgozóknak egyaránt. Az első ütemben 257 stúdió, két-, három- és négyszobás, kertkapcsolatos vagy erkélyes otthon, a legfelső szinten pedig exkluzív penthouse lakások kerülnek kialakításra, megújuló energiát hasznosító mennyezethűtés-fűtéssel.

woodland_cam_04_800x800

A zöldövezet minden előnye pár perce a belvárostól

A közvetlen közelben található Haller Parknak köszönhetően a természet közelségének élménye vár a Woodland lakóira. A védett platán fasor mentén tovább haladva a Kerekerdő park is pár perc sétára található, ahonnan pedig csak néhány lépés az Orczy-kert. A kerékpárúttal kiépített, Duna-parti Gizella sétány szintén karnyújtásnyira található az épülettől, de könnyen elérhető a Kopaszi-gát, melyek kikapcsolódási lehetőségeket kínál mind a családosoknak, mind a sportolni vágyóknak.

centropolitan_kivalo_kozlekedes

Kiváló elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség

Elhelyezkedésének köszönhetően a Woodland projekt közlekedési ellátottsága kiváló: az 1-es villamos Könyves Kálmán körúti megállója, illetve a Mester utcai és a Haller utcai villamos megállók (2, 2B, 2M, 24, 51) is 5 percen belül elérhetőek. Több éjszakai buszjárat is érinti a Haller utcai megállót a 918, 923, 979 és 979A jelzésű járatok is ezen a vonalon járnak. A Lurdy Házban, csupán pár percnyire, számos bevásárlási és szórakozási lehetőség is elérhető.

mennyezetfutes_hutes_plecsni_800x800_modositott

Mennyezethűtés és -fűtés

A Woodland lakásainak hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett hőszivattyú biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően, az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok. A helyiségek szabad berendezését biztosítja, hogy sem radiátorokat, sem klímaegységeket nem építenek ki, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzata letisztult képet mutat. A termosztát szabályozása okosotthon rendszeren keresztül történik, amely minden lakásban kiépítésre kerül. Ezzel az okos rendszerrel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordia.hu

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 09.00 – 18.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

woodland_2 0_lakasvalaszto

Kattintson a képre a nagyításhoz!