Young City 3

young_city_header_2

Young City 3

yc3_jul_800x800

Projektstátusz

Young City 3.: A lakások birtokbaadása folyamatban.

young_city_okosotthonok

Okosotthonok, teljes wifi-lefedettség

A Young City nem csak nevében, koncepciójában is fiatalos, hiszen a 21. század technológiai megoldásaival van felszerelve, ráadásul a belváros közelében, a 13. kerületben épül. A közösségi területeken ingyenes wifi teszi kényelmesebbé az ott eltöltött időt, míg az új otthonokban a mobileszközökről vezérelhető okosotthon-rendszerek előnyeit élvezhetik a lakók.

young_city_kozossegi_terek

Közösségi terek az egész családnak

Leendő otthonával nem csak lakást, gondosan kialakított közösségi életteret is vásárol. A Young City földszintjén felszerelt, multifunkciós közösségi tér, a fedett gyereksarok mellett pedig parkosított közös kert is várja az itt lakókat. Mindössze néhány perc sétára modern játszótér található, de közel van a Margit-sziget és a Városliget is.

young_city_sajat_futopalya

Saját jógakert, kültéri edzőpark

Tudjuk, hogy a sport és a szabad levegőn töltött idő fontos a teljes élethez. A Young Cityt úgy alakítjuk ki, hogy segítsen az egészséges életmód fenntartásában: a parkosított, közös kertben szabadtéri edzőpark és jógakert ad lehetőséget a kikapcsolódásra.

young_city_kozponti_elhelyezkedes

Központi elhelyezkedés, kiváló közlekedés

A Young City a 13. kerület egyik legzöldebb környékén épül, kiváló közlekedési környezetben. Az 1-es villamos, illetve a 3-as metróvonal állomásai néhány perces sétával elérhetőek, az Árpád híd pesti hídfőjénél pedig számos üzlet és szolgáltató található. A Young City így egyszerre kínálja a városi és a zöldövezeti élet minden előnyét Pest egyik legkedveltebb városnegyedében, Angyalföldön.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 9.00 – 17.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

young-city_vr

Kattintson a képre a nagyításhoz!