Modern életre tervezve

Young City logo
youngcity3_header_2022

Modern életre tervezve

Okosotthonok, teljes wifi-lefedettség

A Young City nem csak nevében, koncepciójában is fiatalos, hiszen a 21. század technológiai megoldásaival van felszerelve, ráadásul a belváros közelében, a 13. kerületben épül. A közösségi területeken ingyenes wifi teszi kényelmesebbé az ott eltöltött időt, míg az új otthonokban a mobileszközökről vezérelhető okosotthon-rendszerek előnyeit élvezhetik a lakók.

young_city_okosotthonok
young_city_kozossegi_terek
young_city_sajat_futopalya
young_city_kozponti_elhelyezkedes
youngcity1_header_2022
youngcity2_header_2022

Közösségi terek az egész családnak

Leendő otthonával nem csak lakást, gondosan kialakított közösségi életteret is vásárol. A Young City földszintjén felszerelt, multifunkciós közösségi tér, a fedett gyereksarok mellett pedig parkosított közös kert is várja az itt lakókat. Mindössze néhány perc sétára modern játszótér található, de közel van a Margit-sziget és a Városliget is.

A lakópark és környéke

smile-plus

Saját jógakert, kültéri edzőpark

Tudjuk, hogy a sport és a szabad levegőn töltött idő fontos a teljes élethez. A Young Cityt úgy alakítjuk ki, hogy segítsen az egészséges életmód fenntartásában: a parkosított, közös kertben szabadtéri edzőpark és jógakert ad lehetőséget a kikapcsolódásra.

metro

Központi elhelyezkedés, kiváló közlekedés

A Young City a 13. kerület egyik legzöldebb környékén épül, kiváló közlekedési környezetben. Az 1-es villamos, illetve a 3-as metróvonal állomásai néhány perces sétával elérhetőek, az Árpád híd pesti hídfőjénél pedig számos üzlet és szolgáltató található. A Young City így egyszerre kínálja a városi és a zöldövezeti élet minden előnyét Pest egyik legkedveltebb városnegyedében, Angyalföldön.

3D virtuális lakásválasztó

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére. Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

cordia_sales_iroda_kapcsolat

Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új lakóparkjainkról, fejlesztéseinkől!

Cordia
m2
Törlöm az összes beállítást
exit_intent_bg-scaled