Sasad Resort Élménypark

Sasad Resort Élménypark

sasad_resort_elmeny_1

Sasad Resort Élménypark videó lejátszása

sasad_resort_elmenypark_1_800x800

Exkluzív, saját élménypark

A Sasad Resort lakóparkhoz tartozó 8000 négyzetméteres élménypark a család minden tagja számára páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Mind fővárosi, mind országos viszonylatban páratlan fejlesztés, kizárólagosan a lakók számára tervezve.A programokról sportpályák, játszó- és pihenésre szolgáló terek gondoskodnak, a biztonságról pedig portaszolgálat, térfigyelőkamerák és éjszakai őrszolgálat, hogy a feltöltődés garantáltan gondtalan, a parkban eltöltött idő pedig élményekkel teli lehessen.

sasad_resort_elmenypark_2_800x800

Sport, játék és kikapcsolódás egy helyen

Nem kell messze mennie a változatos programokért, otthonától pár lépésre számtalan lehetőség várja! A Sasad Resort saját élményparkjában a család minden tagja megtalálhatja a számára ideális szabadidős tevékenységet. A játszótereken mászófal, hinta, csúszda és sok más, kicsik és nagyobbak számára tervezett játék hív kalandra. Szeretné futással, edzéssel indítani a napot, hétvégén szívesen focizna, kosarazna a barátokkal? A parkban saját kültéri kondigépek és sportpályák is rendelkezésre állnak. Lazításra, pihenésre a vágyik? Piknikezzen, sütögessen, napozzon vagy üljön be a park rövidesen megnyitó kávézójába.

Új projekt 11

Zöld környezetben

A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója révén az elmúlt évek legnépszerűbb lakóparkjává vált. A Cordia zöld környezetben, szellős épületelhelyezési struktúrával, családi szolgáltatásokkal és a legújabb trendeknek megfelelően alakítja ki a következő ütemek ingatlanjait. Tiszta levegő, parkosított kert, panoráma a Budai-hegyekre – ilyen kertvárosi harmónia várja haza a Sasad Resort lakóit. A 4. ütem két telken valósul meg: a Hill csomag otthonai kis lakásszámú villaépületekben, a Sun csomag otthonai közepes lakásszámú épületekben találhatók.

Kattintson a képre a nagyításhoz!