Sasad Resort Sunlight

Sasad Resort Sunlight

sasadsunlight_22jan_800x800

Projektstátusz

Régészeti megfigyelések mellett nagyvolumenű földkitermelési munkák vannak folyamatban.

sasad_helyszinrajz_800x800_210916

Sasad Resort Sunlight

A Sasad Resort legújabb üteme a Sasad Resort Sunlight, melynek két épületében összesen 70 lakást tervezünk. A földszinti lakásokhoz privát kertek, az emeletiekhez pedig teraszok tartoznak.

sasad_resort_termeszet

80% természet

A Rupp-hegy Természetvédelmi Területtől néhány perc sétára, Újbuda Spanyolrét és Madárhegy negyedeinek találkozásánál találhatóak a Sasad Resort modern, új építésű otthonai. A tágas, szellős elrendezésű telek a Budai-hegyekre panorámás. Az ide költözőket tiszta levegő, parkosított kertek és igazi kertvárosi harmónia várja Budán, a népszerű 11. kerületben.

galeria_2_800x800

Saját élménypark 8000 m2-en

A Sasad Resort élményparkja egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark és még számos lehetőség is várja!

sunlight_a_siker_folytatodik_800x800

A siker folytatódik

A Cordia, megtartva a szellős épület-elhelyezési struktúrát, kibővített családi szolgáltatásokkal, és a legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal alakítja ki a következő ütemeket. A Sasad Resort különleges elhelyezkedése és koncepciója miatt az elmúlt évek egyik legnépszerűbb budai lakóparkja lett.

sasad_resort_10_percre_metro

10 percre a 4-es metrótól

A Sasad Resorttól közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, a budai régió egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak Budapest belvárosába, de Nyugat-Magyarországra vagy Bécsbe is könnyen eljuthatunk vasúttal, vagy helyközi buszjáratokkal. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon és Praktiker.

mennyezetfutes_hutes_plecsni_800x800_modositott

Mennyezethűtés és -fűtés

A Sasad Resort Sunlight lakásainak hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják, amelynek teljesítményét a zárófödémen elhelyezett hőszivattyú biztosítja. A rendszer megújuló energiát használ és a nagy méretű, mennyezetről leadott hősugárzó technológiának köszönhetően egyenletes hűtést-fűtést biztosít, amely emeli a lakások hőkomfort érzetét. A korábbi, egy területre irányított hűtő-fűtő rendszerektől eltérően, az egyenletes hőleadás következtében a lakásban nem alakulnak ki hidegebb vagy melegebb pontok. A helyiségekben sem radiátorok sem klímaegységek nem kerülnek kiépítésre, így a szobák könnyebben berendezhetőek és a ház homlokzatát sem terhelik a külső klímaegységek. A termosztát szabályozása okosotthon rendszeren keresztül történik, amely minden lakásban kiépítésre kerül. Ezzel az okos rendszerrel akár távolról a mobiltelefonunk segítségével is beállíthatjuk lakásunk kívánt hőmérsékletét.

sasad_ertekesitesi_iroda_negyzet

Sasad Értékesítési Iroda

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a személyes találkozók helyett telefonon és online platformokon keresztül állunk minden ügyfelünk, partnerünk rendelkezésére.

1112 Budapest, Rupphegyi út 2.
Görög Márton: + 36 70 410 9233
Battay Szilvia: +36 30 647 5530
szilvia.battay@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 10.00 – 19.00 óráig

Megújult virtuális lakásválasztónk! A teljes élményért próbálja ki asztali számítógépén, laptopján!

sasad_sunlight_header

Kattintson a képre a nagyításhoz!

Kattintson a képre a nagyításhoz!