Terrace Residence 3

terrace_residence_3_header_1920x1134px

Terrace Residence 3

tr3_jun_800x800

Projektstátusz

A homlokzaton és a kert kialakításon a végső munkálatok zajlanak, az épület részét, illetve a lakásokat a vevői igényekre szabják. A használatba vételi eljárás folyamatban.

terrace_residence_3_ujbuda

Újbuda dinamikusan fejlődő részén

A Terrace Residence lakópark a 11. kerületi Madárhegyen, Újbuda egyik legnépszerűbb, szinte teljesen új építésű házakból álló negyedében épül, a Széchenyi-hegy lábánál, negyed órára a belvárostól. A Terrace Residence új, modern lakásokból álló épületei építészeti szempontból is kiemelkedőek: a lépcsős teraszházak a legelegánsabb épületegyüttest alkotják a városrészben.
A helyszínrajz megtekintéséhez kattintson ide!

terrace_residence_3_tagas_napfenyes_teraszok

Tágas és napfényes teraszok, panorámás lakások

A Terrace Residence épületeit gondozott, közös használatú zöld kert veszi körbe. A földszinti lakásokhoz kertkapcsolat, az emeletiekhez tágas, napfényes és panorámás terasz tartozik. Élvezze a hely adottságainak köszönhetően mindig friss, kristálytiszta levegőt és a környék panorámáját!

terrace_residence_3_kertvarosi

Kertvárosi környezetben

Nem csak kényelméről, de biztonságáról is gondoskodunk! A kertváros nyugalmát nem csak a csend és a kellemes zöld környezet biztosítja, hanem a közvetlen lifttel elérhető teremgarázsok is.

terrace_residence_3_idealis_szolgaltatsi_kornyezet

Ideális szolgáltatási környezet, jó közlekedési lehetőségek

A lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség, üzletközpont és több oktatási intézmény (kétnyelvű óvoda, iskolák) is található. A belvárosba (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt eljuthat. Pár perces autóútra van az M1-M7 autópálya mellé épült számos üzletközpont: Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, Praktiker is.

sasad_ertekesitesi_iroda_negyzet

Sasad Értékesítési Iroda

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a személyes találkozók helyett telefonon és online platformokon keresztül állunk minden ügyfelünk, partnerünk rendelkezésére.

1112 Budapest, Kőoltár utca 2.
Bataty Szilvia: (+36 30) 647 5530
szilvia.battay@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 10.00 – 19.00 óráig

Tekintse meg virtuális lakásválasztónkat!

terrace_residence_3_header_1920x1134px

Kattintson a képre a nagyításhoz!