Thermal Zugló 4

thermal_zuglo_4_header

Thermal Zugló 4

thermal_zuglo_4_header

Thermal Zugló 4 videó lejátszása

thermál zugló4_22_okt_800x800

Projektstátusz

A homlokzatképzési munkák befejező stádiumban vannak, a kertészeti munkák a gabion falak készítésével megkezdődtek. A lakások befejező szakipari munkái (festés, hideg- és melegburkolás, elektromos- és gépész szerelvényezések) ütemterv szerint haladnak.

thermal_zuglo_3_pest_legkedveltebb

Pest legkedveltebb kertvárosi részén

A Thermal Zugló 4 Pest legkeresettebb kertvárosi kerületében épül, ahol a lakók a zöldövezeti és a nagyvárosi életmód minden előnyét kiélvezhetik. Új építésű, modern otthonok nyugodt, otthonos környezetben, elérhető távolságra a belvárostól!

thermal_zuglo_3_patakpart

Otthon a patakparti sétányon

A Rákos-patak partján hangulatos, magas fákkal övezett, kiépített sétány található. Az erre vezető bicikliút és a futásra is alkalmas sétány páratlan kikapcsolódási lehetőséget nyújt az aktív életet kedvelőknek. A környék családi házas, ősfás környezete harmonikus kertvárosi hangulatot teremt.

thermal_zuglo_4_feliratoza_01_v3

Ideális infrastruktúrával, a belvárostól elérhető távolságra

A Thermal Zugló 4 lakóinak a zöldövezeti környezetben sem kell lemondaniuk a város nyújtotta előnyökről: a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség és gyógyszertár is található, de nincs messze a változatos kínálatú Bosnyák téri piac sem, melynek környékén számos egyéb üzlet érhető el.

thermal_zuglo_3_sportolasi_lehetoseg

Sportolási és rekreációs lehetőségek a szomszédban

Az új, modern lakások közvetlen közelében számos sportolási és rekreációs lehetőség érhető el: a telek közvetlen szomszédságában található sporttelepen egy új sportközpontot, futó-, kosárlabda- és futballpályát, valamint felnőtt szabadtéri edzőparkot alakítottak ki. A karnyújtásnyira található Paskál Gyógy- és Strandfürdőben tanmedence, gyerekmedence, gyógymedence, különféle szaunák és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is várja a látogatókat.

cordia_sales_iroda

Központi Értékesítési Iroda

Kollégáink telefonon és online platformjainkon keresztül is állnak minden érdeklődő rendelkezésére.
Személyes ügyintézés esetén kérjük, egyeztessen időpontot központi elérhetőségeinken.

1082 Budapest, Kisfaludy utca 32.
(+36 1) 411 3000
ertekesites@cordiahomes.com

Nyitvatartási idő: Hétfő – Péntek: 9.00 – 17.00 óráig

3D virtuális lakásválasztó

thermal-zuglo-4_vr

Kattintson a képre a nagyításhoz!