Új projekt 79

A mögöttünk álló másfél évben még inkább felértékelődött a saját otthon szerepe és sokan szembesültek azzal, hogy az odahaza elvégzendő tevékenységek szélesebb köréhez már túl szűkké vált a lakás, vagy az derült ki, hogy a környék nem elég zöld, illetve nincsenek megfelelő szolgáltatások a közelben. Érdemes megnézni, hogy mit kínál Magyarország vezető lakásfejlesztője, hiszen a Cordia változatos portfóliójában jelenleg több mint 840 budapesti új otthon érhető el, ezek közel negyede ráadásul hamarosan költözhető, számos lakás pedig megfelel a kedvezményes, nem csak családosok által igényelhető Zöld Otthon Lakáshitel követelményeinek is.

A Thermal Zugló lakópark például ideális választást jelent azon fiatal és idősebb párok, családok számára, akik a kertvárosi környezetet részesítik előnyben. A fejlesztés egyik különlegességét jelentik azok közösségi helyiségek, amelyek nagyméretű, jól felszerelt, privát beltéri játszóházként, irodaként és kikapcsolódási térként is funkcionálnak.

Azok sem csalódnak, akik inkább a Duna szomszédságába vágynak, hiszen a Marina Life egyszerre nyújtja a nagyvárosi és a vízparti hangulat minden előnyét, míg a város és a zöldövezet hangulatát kínáló Young City hamarosan költözhető otthonai főként a fiatalokat, családalapítás előtt állókat és a fiatal családosokat várják, a XIII. kerületben. Alapvetően a belvárosi környezetet kereső, első lakásukba költöző fiatal pályakezdőknek, egyetemistáknak szólnak azok a kényelmes és modern otthonok, amelyek a Corvin Sétány mentén lévő a Grand Corvin 1. ütemében, a Corvin Átriumban, vagy a IX. kerület megújuló részén található Akadémia Gardenben épültek fel.

A teljes cikk a 24.hu-n olvasható.

exit_intent_bg-scaled